Inca Un Logan Rosu, Aka Rozeta

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Multumesc frumos, la fel.
    Nu stiu exact, nu le am cu datele tehnice.
    O sa cobor, la masina, o sa fac poze si o sa le pun aici ceva mai tarziu, o sa fac poza si la specificatiile din cartea amplificatorului.
    Uite si datele tehnice de pe pagina producatorului:
    Last edited by xew; 9 October 2008, 15:19.

Comment

Frumoasa masina. Poti sa imi spui cat te-au costat aparatorile de nori si cele de pe aripe si montarea lor?
      sigpic

Comment

Pai am cam luat teapa, cu ele (cu pretul lor), au costat 150 lei aparatorile de noroi si 150 lei aparatorile de aripa, cu tot cu montaj.
        Cand am dat comanda pentru masina, m-au intrebat daca mai vreau ceva si printre altele, am luat si aceste repere, cam scumpe.
        La putin timp dupa ce am ridicat masina de la dealer, am "sapat" putin si am vazut ca puteam sa ies mai ieftin, daca le luam din alta parte si le montam eu, cam la jumate din cat am platit, per total, dar, asta e, nu am mai avut ce face.

Comment

Astept niste poze cu amplificatorul si modul cum ai legat wooferu , dupa specificatii ar avea 180 w rms pe iesirea de 4 ohmi si 400 W putere maxima.
          sigpic

Comment

Dar nu te-au obligat sa le pui la ei la service? Din cate imi aduc aminte, mie mi-au spus sa ma duc la ei sa le pun ca altfel, pierd nu-stiu-ce garantie.
            sigpic

Comment

Ce garantie sa pierzi?Doar daca gauresti tabla..Si pierzi garantia la tabla..
              @xew nice car multi km fara probleme!
              " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

@Bad_Wolf
                Deci vrei niste poze cu amplificatorul montat pe masina?
                Si modul cu am legat subwooferul in porcbagaj, sau de amplificator?
                @bogdan_1984
                Cand am dat comanda la masina, m-au intrebat daca mai vreau sa-mi monteze ei ceva, le-am spus ca vreau si aceste 2 repere (set aparatori de noroi, toate 4 buc. Si set aparatori de aripa, toate 4 buc.), iar cand am ridicat masina, erau deja montate.
                @tzony_18
                Multumesc la fel.
                Da ei asa spun, ca daca itit montezi ceva pe tabla (in alt loc inafara de dealer, se pierde garantia la tabla, la anticoroziune, bla, bla, in cazul in care ai ceva probleme in zona respectiva, unde ai montat ceva.

Comment

As vrea sa vad modul cum ai legat wooferul de amplificator si pozitionarea lor in portbagaj asa ca idee, cineva sustine ca ampul acesta nu are iesire mono 1 x 180 W la 4 ohmi (in punte) si as vrea sa stiu sigur ca duce un woofer de minim 200 W rms, as vrea si eu sa iau un woofer JBL (250 W rms) ca al tau sau un Magnat Street Race (300 w rms) si vreau sa stiu sigur ca merge cu statia asta. Eventula un filmulet cu un test ceva ... Multumesc !
                  Last edited by Bad_Wolf; 13 October 2008, 12:08.
                  sigpic

Comment

Scuze de intarziere, ieri am coborat pe la masina si am uitat sa fac poze, am facut acum, pe seara ceva poze.
                    Nu stiu ce spun altii, daca merge sau nu merge, la mine merge si se aude bine.
                    Eu sunt multumit de aceasta combinatie (sub-ul, cu amplif-ul, fara insonorizare), deci, eu recomand, celor care vor sa asculte muzica in masina nu inafara ei.
                    Attached Files

Comment

Frumoasa Rozeta ta,sa te bucuri de ea.
                      Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Mersi de poze , foarte fain sa ai noroc de ele. M-ar interesa cat au costat statia/subul ca eu am gasit statia la 250 ron si subul pe net la 320 ron. Cat ai dat pe ele ?
                        sigpic

Comment

Si eu am JBL de asta si stiu cum se aude. Rupere de tabla nu alta

Felicitari !
                          o/__\o
                          (Oo\=^=/oO)
                          ..U.........U...

Comment

Multumesc, la fel si voua.
                            Pe amplificator am dat 220 lei, sub-ul 320 lei, kit-ul de cabluri de 10 mm2 90 lei si montajul 90 lei.
                            Garantie de 24 luni la tot ce am cumparat si la montaj.

Comment

Frumos golanu sa-l stapanesti sanatos

Comment

Nu am mai postat pe aici de ceva vreme, sa mai ma laud si eu cu o resoftare, facuta de Doc, de care sunt foarte multumit si cu arcuri H&R, noi, luate din Bucuresti.
                                Este diferenta dupa resoftare, motorul trage mai bine, este mai elastic, urca mai bine in ture, se simte altfel, iar despre consum nu prea am ce sa spun, ca mai am, pana ii fac plinul.
                                Si in privinta arcurilor sport, simt o imbunatatire majora intre cele stock si acestea H&R, la stabilitate, la senzatia de barca (la plecarea de pe loc si la franare) aproape inexistenta, iar despre "suflul tir-ului", nu pot spune nimic, ca nu am iesit din Bucuresti.
                                Sunt convins, ca am scapat de el.
                                Pretul arcurilor, a fost de 650 lei, iar montajul 100 lei, in fata curtii.
                                Momentan, am schimbat doar arcurile si au ramas amortizoarele stock, incep incet, incet, sa strang bani si pentru amortizoare sport.
                                Voi posta cateva poze, facute la ultima intalnire de Vitriol (caruia ii mai multumesc inca odata, pentru poze), cu arcurile montate.

poli 1.JPG

poli 2.JPG

poli 3.JPG

poli 7.JPG

poli 9.JPG

In maxim o saptamana, maxim doo, voi mai face un topic, aici, la "My Ride" cu sor-sa aproape geamana a Rozetei, tot un Logan, tot rosu, dar 1.4 mpi, Laureat, de aceeasi varsta cu Rozeta mea.
                                Momentan, este la doctor, a urmat un "tratament de infrumusetare" dupa o "dauna totala" constatata de constatatori, dar, a fost subtire, nu a fost rau.
                                A trecut de tinichigerie, urmeaza vopsitoria, in cuptor.
                                Attached Files
                                Last edited by xew; 23 March 2009, 00:31.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google