Logan 2 - 1.2 16V - Ambiance - "Furia Albă"

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #31
    Off-Topic - Scuze
    @Dan Eugen
    Poti face si depasire scurta/sprintena !! cum ? in treapta 4 cu "pedal to the metal" ! sa treaca de 4000 de ture , tu esti in principal speriat de zgomotul motorului la acele turatii , aici este problema cea mare.

    On-Topic
    @Gojira cam ce consum iti afiseaza calculatorul ?
    Franele cum sunt ? moi ? tari ?
    Last edited by prometheus; 18 December 2014, 00:20.
    sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?

    Comment


    • #32
      Mulţumesc pentru lămurire privind cutia de viteze. Mai învăţ şi eu.

      Între noi fie vorba, pentru "depăşiri sprintene", şi de 1.6 tragi. Cu Renault Megane 1.6, 3 oameni în maşină, simţeam că apăs pedala degeaba când urcam un deal, pe la 3000 de ture.

      Eu unul prefer să las depăşirile sprintene celor care au nevoie de ele sau le pot face fără prea mari bătăi de cap. Stau liniştit şi depăşesc când e liber şi sunt sigur că nu deranjez pe nimeni din sens opus.

      Acum vă mai spun o treabă, drumurile pe care le parcurg de obicei, sunt libere. Prin judeţul Călăraşi, în general singur sau cu încă un pasager, nu sunt pus în situaţia de a mă enerva că aştept în spatele unui TIR şi nici nu mă grăbesc, că-mi fac programul astfel încât să ajung la timp indiferent de trafic. Pentru mine, e suficient motorul, aşa cum îl exploatez acum, sub 3000 de turaţii.

      Dacă aş fi condus mult pe Valea Prahovei, zone montane şi aglomerate, cu mai mulţi pasageri, bagaje, probabil m-aş fi orientat spre o motorizare mai potentă.

      Comment


      • #33
        Originally posted by gojira View Post
        Cu Renault Megane 1.6, 3 oameni în maşină, simţeam că apăs pedala degeaba când urcam un deal, pe la 3000 de ture.
        Încearcă acelaşi lucru, dar pe la 3.500-4.000rpm.

        Comment


        • #34
          Ce chestie. Eu tot Ambiance am, de la sfarsitul lunii Mai, dar la mine bordul e cu alb(sau mai exact crem). La tine vad ca tot e gri sau negru.
          S-o stapanesti sanatos.

          Comment


          • #35
            Treaba cu bordul cred că e după noroc. Cel puţin duduia de la reprezentanţă mi-a spus că n-are cum să aleagă ea ce bord vrea. Când i-am spus că mi-ar plăcea cu bordul închis la culoare, cum văzusem în poze, şi nu cu alb/crem, zici că-i spuneam să schimbe motorizarea.
            Chiar avea un Ambiance în showroom şi era cu bordul deschis. Mi-a spus foarte convinsă că aşa va veni şi a mea.

            Şi la ei pe site, la configurator, poţi alege dintre cele două variante, dar ambele se numesc la fel. Mi se pare o prostie, e un detaliu destul de important până la urmă, să nu te lase să alegi cum vrei. Ori o fi o conspiraţie şi nu ne dăm noi seama.

            Până una-alta, am ieşit din rodaj, dar parcă tot nu-mi vine să mă înfig în ea la peste 4000 de ture, mi se pare deranjant zgomotul. Am avut şi ocazia să depăşesc prin afară, mi se pare ok, dacă te obişnuieşti cu motorul, n-ai probleme. N-am avut momente în care să nu reuşesc să duc depăşirea până la final din cauza asta.

            Între timp, să văd cu ce finanţe ies din sărbători, vreau să-mi pun boxe în portierele din spate şi plasticul de pe mijloc, deasupra frânei de mână. Mă cam enervează să văd capetele de mochetă şi e util suportul respectiv pentru telefon. Tot nu reuşesc să găsesc nişte preşuri care să-mi placă. Astea de la reprezentanţă nu au suport pentru piciorul stâng, iar altele, ori sunt de tip tăviţă, pe care nu le suport, ori, la fel, fără suport. Cam murdăresc mocheta acolo şi în spatele pedalelor, în timp cred că o tocesc şi se duce naibii. O să caut şi o tăviţă pentru portbagaj.

            Comment


            • #36
              Si eu avand ca si tine Ambiance - am avut ceva de lucru la masina(diferite imbunatatiri). Parerea mea e - decat sa cumperi doar plasticul de la mijloc - mai bine strangi un ban si cumperi cotiera - care iti vine cu tot cu acel plastic. Eu unul am cumparat una cu 250 ron.
              In ianuarie ma duc si eu la cineva ca sa-mi pun boxe in portierele din spate. Sunt curios la ce pret ies.
              Acum de sarbatori mi-am facut cadou un medianav(cu harti full Europa) si ornamente calandru(chestiile alea cromate ce vin puse pe masca fata).
              Destul despre masina mea, topicul e despre ,,Furia Alba,, a ta.

              Comment

              Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google