Ab 30 vld

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Mult succes!
    MY CLA

Comment

Frumoasa masina, mai ales scaunele. Sa o stapanesti sanatos!

Comment

Arata bine
        Sa o stapanesti sanatos!
        http://www.loganclub.ro/forum/loganu..._4-t46535.html

Comment

Multumesc tuturor. Azi au ajuns scaunele de Laguna 3, o superbitate ) ( le laud ca-s ale mele). Au nevoie de o curatare profi, in rest, se tin bine. Daca vremea e prielnica, se va incerca sambata o montare de proba.
          Attached Files

Comment

Necesita curatare, dar sunt ok.

Daca cineva ma poate ajuta cu vreun sfat, am cateva chestiuni de lamurit!

- airbagul scaunului pasagerului a fost scos, pot pune in locul lui burete? Care e procedura?
            - adaptarea franei de mana (cel mai probabil se va face pe parcurs)
            PS: Scaunele sunt foarte comode, la prima vedere.

Lucrul va incepe cel mai probabil saptamana viitoare, dar in teorie o sa dureze maxim 2 zile, asta in cazul in care modificarile necesitate nu sunt majore.
            Attached Files

Comment

Spor la treaba, so vedem gata pana la viitoarea intalnire!
              Last edited by jenu; 17 January 2015, 22:00. Reason: corectare

Comment

Mersi , Jenule. Din pacate, inca am nevoie de unele sfaturi/cunostinte in domeniu. Si cum oameni dornici sa ajute sunt putini, ma limitez la ceea ce pot face...Oricum, caut si doritori din zona (dispusi sa ajute pt o bere), daca e sa fie cineva cu minime cunostinte in domeniu. Oricum, in principiu intra in lucru saptamana viitoare, inca nu stiu ziua. Acum sunt aglomerat si cu lucrul la casa, parca toate au venit acum, dupa sarbatori )

Evident, daca o sa reusesc sa o fac, (pe langa alte idei pe care le am in minte), o sa fie nevoie de o intalnire..

Comment

foarte frumoasa masina, imi plac scaunele si cotiera, sa te bucuri de confortul lor
                  sigpic

Broker de asigurari DESTINE

Comment

Mersi. Inca sunt in faza de proiect, dar sper sa fie totul bine! Deja am facut rost de piese, de schema de montaj si de mana de lucru. Urmeaza manopera si o sa revin cu poze!!!

Update - Pentru o adaptare mai usoara, nu se va modifica frana de mana de pe Logan, se monteaza cea de pe Fluence, adaptarea fiind facuta doar la tija acesteia.
                    Last edited by 30_VLD; 18 January 2015, 14:36. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Tips - pentru doritorii de cotiera Laguna/Fluence, in legatura cu montarea acesteia, mai precis adaptarea franei de mana. Este recomandat sa achizitionati cotiera cu tot cu maneta franei de mana, asa evitati complicarea modificarii manetei de Logan. O sa postez o poza cu maneta de Fluence(pe Fluence) care va veni pe masina mea(deviere stanga), iar alta poza cu o maneta de Laguna adaptata pe Logan(deviere dreapta). Adaptarea se va face la tija acesteia, cel mai usor cu ajutorul unei bare filetate. O sa postez in zilele urmatoare procedeul pe care il voi urma pentru cea de Fluence.
                      Attached Files

Comment

Pana reusesc sa pun sus cotiera si scaunele s-a achizitionat un set de jante de vara. Am gasit niste Borbet pe 15, necesita oleaca de reconditionare, da' se va efectua odata cu vopsirea acestora si a oglinzilor intr-o culoare necunoscuta inca. Daca aveti vreo sugestie, e binevenita. Ceva sa dea bine pe BlueNavy.
                        Attached Files

Comment

La culoarea ta as merge pe alb cu buza polishata. Eventual un alb mai special...
                          MY CLA

Comment

Pe alb ne-am gandit si noi, ceva mai particular. Facute si oglinzile ar contrasta foarte bine cu restul masinii.

Comment

O poza cat o mie de cuvinte. )
                              Attached Files

Comment

iar n-ai avut somn azi-noapte (3:15)

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google