Ai pus abs?
Laureat 1.6 16v Albastru Mineral (phase Deux)
Collapse
X
-
In loc de MP3 player sau vopsea metalizata mai bine alegeai airbagurile laterale.
Comment
-
E optiunea fiecaruia sa-si puna ce vrea pe masina, nimic mai adevarat.
Insa cum acesta este un FORUM, fiecare isi expune parerea.
Andrei este adeptul sigurantei intai de toate ( ca multi altii, inclusiv eu).
Proprietarul se pare ca a vrut mp3 si vopsea. Felicitari dansului
.
Insa sunt oameni care considera ca airbagurile laterale in detrimentul vopselei metalice, e alegerea cea buna. Sunt si altii ce considera opusul.
Felicitari pt versiune si motorizare.
Comment
-
Originally posted by alex86 View PostSa o stapanesti sanatos si cat mai multi km fara probleme. De ce nu ai pus si airbaguri laterale?...Inca 2 3 dastea si omu o sa se simta frustrat ca nu si-a pus......Originally posted by andrei View PostIn loc de MP3 player sau vopsea metalizata mai bine alegeai airbagurile laterale.
Comment
-
Eu din ce am citit am vazut ca airbagurile laterale nu au un rol fff important in caz de accident lateral. Cele cortina sunt foarte eficiente intr-adevar, dar nu se pune problema de asa ceva la o Dacie prea curand
.
Oricum, sper ca macar abs ai. Apropo, legat de treaba asta, cei de la dacia au scos acum cateva luni un comunicat ca abs-ul o sa fie standard bla bla. Pai odata cu noile echipari de pe Logan Ph2 va garantez eu ca o sa apara mult mai multe masini fara abs decat pana acum.Vor fi multi care vor prefera un motor mai puternic, o culoare metalizata in detrimentul abs-ului
.
Dacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx
Comment
-
Sa fim sinceri TRAIM IN ROMANIA si mai mult de jumatate o sa-si cumpere Logan fara ABS si chiar fara AC. Tata nici ars nu ar fi vrut AC insa statul l-a obligat prin programul RABLA si acum mama mama ce se bucura ca l-a dotat cu aer mai ales vara.1.6 MPi Icy White
Comment
-
ABS am, cum ziceam, tot ce se putea pune pe laureat inafara de airbaguri laterale si geamuri spate.
Nu zic ca nu reprezinta un + de siguranta airbagurile laterale, dar eu nu-l consider suficient de major incat sa-si merite banii, pentru mine cred ca e suficient cel frontal, sper sa nu fie nevoie nici de ala
va multumesc pentru reply-uri si o sa revin cu poze
later edit
PS: ce-am observat, o diferenta de spatiu intre partea stanga si partea dreapta la grila cromata din fata, in partea stanga e mai aproape de capota, in dreapta mai departe, se poate observa in poza. (pss: poza e facut la 2 minute dupa ce am luat masina de la dealer)Last edited by Cosco; 18 September 2008, 01:38.
Comment
-
A mea probabil o avea ceva mici defecte , dar nu le-am putut observa . Masina arata atat de bineeee VA DORESC SI VOUA una. Ca dotari in afara de ABS+EBD+AFU nu am mai pus nimic , am primit presurile cauciucate si aparatori noroi de la ei Nu mai trebuie nimic pe masina .1.6 MPi Icy White
Comment
-
Noua tapiterie arata foarte bine, dar se murdareste repede, am masina de vinerea trecuta si mi se pare ca e jegoasa de tot ( are o pata de noroi de ~ 1 cm pe plafon, si in spate ceva parca ar fi arsa pe o arie de ~10 cm diametru ) , trebuie sa o duc la chimice.. Cat de volan.. Nu am incercat sa-l modific, e asa cum l-am luat.
Comment
-
poze noi
Dupa cum am promis, azi am dus-o la spalatorie si am pozat-o
Attached Files- Image083.jpg (225.4 KB, 151 views)
- Image084.jpg (229.9 KB, 155 views)
- Image085.jpg (113.6 KB, 144 views)
- Image086.jpg (222.9 KB, 132 views)
- Image090.jpg (134.9 KB, 154 views)
- Image091.jpg (99.2 KB, 116 views)
- Image094.jpg (217.4 KB, 99 views)
- Image095.jpg (138.1 KB, 106 views)
- Image097.jpg (194.2 KB, 78 views)
- Image108.jpg (150.5 KB, 75 views)
- Image100.jpg (208.3 KB, 68 views)
- Image101.jpg (187.3 KB, 114 views)
- Image102.jpg (200.1 KB, 97 views)