Logan 0.9 TCe

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #91
    Eu te cred și apreciez starea ta de spirit , cât și optimismul, nici eu nu o țin pe post de "nevasta", am spus doar, ca nu mai e ce era și la un interval foarte scurt, de timp . Crede.ma, nu e ceea ce pare, dacă ai fi pitestean, ti.as arata chiar eu "diferenta"(pori, etc) . Fosta "sotie", a stat 11 ani la mine și nu a suferit nici o impunsatura, am vândut.o "fata mare" și a contat, atât pt mine cât și pt viitorul "soț". În continuare, sa o stăpânești sănătos și cu același "vibe", nu asta mi.a fost scopul.

    Comment


    • #92
      Eu nu am tinut atatia ani vreo "sotie", le-am schimbat des sa mai incerc si altceva, dar toate toate au fost "fete mari" (nu le-am ....nici macar "minor")...insa cred are dreptate @ DannyMC pana la urma toate sunt niste fiare si cu gargauni (senzori-menzori) in cap, noi sa fim sanatosi...

      PS: bateria a tinut 7 ani , interesant, eu o am de 5 si incep sa o monitorizez mai des, astea cu incarcare desteapta si gestionare inteligenta te pot lasa cand iti este lumea mai draga si fara prea multe "avertismente"...

      Comment


      • #93
        Asa este, sunt fiare, dar mai contează , pt unii și ce sacrificii au făcut pt achiziție. Poate , mulți încă mai trag de rate (nu mai e cazul acum), când apare "berbecul" de întra în ei. Tocmai , ca ai luat.o fata mare și ai pretenții, nu o lași batjocorita de fitecine .......o cosi, dar fata mare, nu va mai fi , niciodată.

        Comment


        • #94
          Ne.am amuzat destul, fiecare cu pasarica lui, unii le prefera "versate" , dacă considera , moderatorii, se poate șterge.

          Comment


          • #95
            Topic update: de cand au inceput caldurile prin Bucuresti observasem ca AC-ul devenise cam asmatic. Sufla mai mult caldut decat rece si nu pe toate gurile din bord.
            Dar pentru ca vara serviciul imi ocupa 90% din timpul liber si la service mai nou, se face programare ca la medic, abia azi am rezolvat problema.
            Au pus-o pe aparat si cica mai aveam 50gr de freon din 400gr cat ar trebui sa fie, iar filtrul de habitaclu plin de mizerie nu ajuta in mod sigur.

            Comment


            • #96
              Topic update:
              Ieri Loganul negru a "implinit" 80000 km
              Bineinteles ca am ratat momentul.
              Masina merge bine in general, insa de la o vreme au inceput sa se auda niste zgomote dinspre puntea spate la traversarea unor denivelari gen linii de tramvai. Suna precum un arc care vibreaza, ceea ce ma duce cu gandul la amortizoare obosite. Inca nu am observat instabilitate in viraje, o tin sub observatie.​
              Attached Files
              Last edited by 77sky; 25 October 2022, 21:11.

              Comment


              • #97
                Topic update: am observat acum cateva luni scaderea nivelui de antigel din vasul de expansiune, iar dupa a doua completare era clar ca se pierde pe undeva. Am tot completat si urmarit sa vad pe unde curge dar pierderea era de mica amploare si cat a fost cald nu s-a vazut absolut nimic, motorul era uscat, sub masina nu ramanea pata. Noroc ca mi-a venit vremea rece si umeda in ajutor.
                Asa ca azi s-a schimbat piesa defecta si anume carcasa corp termostat
                S-a schimbat si antigelul desigur, oricum a trebuit scurs aproape tot si era deja momentul, adica 4 ani de la ultimul schimb.
                ODO azi​
                Attached Files
                Last edited by 77sky; 15 February 2023, 23:11.

                Comment


                • #98
                  Si mie mi-a scazut la inceput cand era noua am tot pus vreo 2-3 luni cate 100-200 ml apoi s-a stabilizat. Mai pun ocazional de la min la max dar asta o data la 6-9 luni, poate nici atunci. In mai schimb toate lichidele la revizia de 4 ani.

                  Comment


                  • #99
                    Povestea si jurnalul Loganului Negru se incheie aici. Vineri a plecat catre un nou proprietar!

                    Comment

                    Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google