Va salut!Aceasta este masina mea,Logan 1,2 Prestige.As dori cateva sfaturi de la posesori in legatura cu rodajul masinii.
Logan 1,2
Collapse
X
-
Pana la poze ar fii bine sa spui mai multe detalii despre masina.
An, km, planuri cu ea, etc.
Comment
-
folii - inteleg, mai ales daca nu ai A.C. Dar, pentru numele lui D-zeu, eleron? ala ce face? racheta din logan? zau ca nu pot pricepe de lumea vrea eleron pe dacie. sau, poate n-am inteles eu bine: la ce te referi cand spui eleron?Originally posted by constantin92 View PostMasina este fabricata in Februarie si are abia 300 km.Pe viitor as vrea sa-i aplic folie pe geamuri si un eleron pentru luneta.Prowd of my new wheels!
Comment
-
Nu te gandii ca o sa-si puna acum un uscator de rufe ca in nfs
Comment
-
Despre rodaj nu se pot spune prea multe. Asa cum scrie in carte, nu o duce peste 3000 de rotatii in prima mie de km si nu o forta. Mai menajaz-o putin chiar si dupa prima mie de km chiar daca mai treci uneori de turatia mai sus amintita iar dupa 3-4 mii de km poti merge cum vrei, motorul deja s-a acomodat.Originally posted by constantin92 View PostVa salut!Aceasta este masina mea,Logan 1,2 Prestige.As dori cateva sfaturi de la posesori in legatura cu rodajul masinii.
P.S. Si franele trebuie menajate putin in prima instanta.
Comment

Comment