Si un filmulet
Loganul Meu TM-11-MCC
Collapse
X
-
Unde stai in tm?
unde ai pus autocolantul pe stalpi?
Comment
-
nu inteleg de ce e cea mai slaba echipata. Pentru ca are ABS, AC, proiectoare ceata, se poate si air bag-uri laterale?Originally posted by andrei View PostSa il stapanesti sanatos!
Scrisul cu ABS Plus de pe spate nu arata bine deloc, daca vroiai sa vada lumea ca ai ABS Plus (desi e una din cele mai slabe echipari, nu stiu care e motivul de "lauda") puteai sa pui un abtibild cum e cel de deasupra semnalizatoarelor laterale.sigpic
Comment
-
Nu am, dar este optiune. Asa am vazut pe site-ul la dacia. pana la urma, este cea mai slab dotata? eu zic ca este cel mai bun model pe care l-au facut. are toate optiunile de siguranta, la un pret mic.Last edited by bogdan_1984; 24 October 2008, 23:05.sigpic
Comment
-
asta cam asa e dar nu multi inteleg asta.La momentul respectiv mie unul mi sa parut pret,dotari,optionale cea mai buna varianta.Parerea mea si vad ca nu numai!Originally posted by bogdan_1984 View PostNu am, dar este optiune. Asa am vazut pe site-ul la dacia. Pana la urma, este cea mai slab dotata? Eu zic ca este cel mai bun model pe care l-au facut. Are toate optiunile de siguranta, la un pret mic.
Comment
-
Comment

Comment