) 40.000 de cand o are...
B-15-fof
Collapse
X
-
@CataFOF: Culoarea rosie nu face parte din culorile mele preferate dar trebuie sa recunosc faptul ca, ti-a iesit o masina cu multe elemente de bun gust...ce mai, e trasnet de frumoasa!!!
Felicitari!
S-o stapanesti sanatos, pan` la pensie!
P.S. Sunt curios daca ai taiat din arcurile originale ale masinii(fata/spate) sau ai folosit alt tip de arcuri, carora le-ai taiat cate o spira?Last edited by angel; 24 August 2009, 18:06.
sigpic
Comment
-
-
-
ca sigur mai vazut , ca am trecut pe acolo , da mi se pare ca si eu ti`am vazut masina parcata pe trotuar , intr`o zi...vizavi de guvern.Originally posted by marius_b81wbm View Postte-am vazut parca sambata seara pe la victoriei...frumos fof-ul si zgomotos....
ten , eu o tin intre consola centrala si consola de la schimbator , e subtirica, si are loc acolo.
Comment
-
pune poze fof-ule cu statia sa vaza ochii lumii cum arata si ce marfa de contrabanda ti-am dat
in rest sucara masina,soferul dar si mina de fier(gagica),
spor la tunarit fof-ule si apropo iti vei pune discuri spate,da mai multe detalii la mine in pm ca vreau si iousigpic
Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
Comment
-
Si eu Marius te-am vazut in zona Nerva Traian, Casa de Pensii, stradutele alea, Garleanu, Dracului, strazile alea, intortocheate, apoi masina era parcata, daca stiam ca esti din club iti lasam un bilet in geam cu Punk'dOriginally posted by marius_b81wbm View Postte-am vazut parca sambata seara pe la victoriei...frumos fof-ul si zgomotos....
, asta a fost acum cateva zile, se aude bine si a ta!
Catalin, abia astept sa o vad pe a ta cu discuri pe spate, sper sa fii multumit de ele, sa ne spui impresii dupa cateva sute/mii de km. sa stim daca se merita sau nu. Spor si sa iasa treaba ca lumea
!
Comment

Comment