If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
inca un mic upgrade...... manere de prestije sa se asorteze cu boxele si aeratoarele si un mio moov 500..urasc cablurile intinse prin masina asa ca am mascat cablul de la gps cat sa putut de bine
Imi place f mult unde ti-ai pus ceasurile si astea electrice dau chiar bine, oare le-ai pus greu acolo?!
P.S. Si masina arata bine, bafta in continuare!
am avut ceva baiate de cap la primu....la al doilea a fost mult mai usor.insa mai am de asteptat sal pun pe cel de boost in actiune...astept furtunul de la samco..daca vrei detali te pot ajuta cu cea mai mare placere..id:bai3zas
am avut ceva baiate de cap la primu....la al doilea a fost mult mai usor.insa mai am de asteptat sal pun pe cel de boost in actiune...astept furtunul de la samco..daca vrei detali te pot ajuta cu cea mai mare placere..id:bai3zas
Super ceasurile.
La ce pret ai ajuns cu ele si cu accesorile pentru montaj?
Multumesc.
ambele ceasuri mau dus undeva la 8 mil...ceasurile au venit deja cu accesori de montaj...singurul pitic care il mai am in cap e furtunu cu care leg ceasu la turbina...vreau sa fie neaparat samco..care urmeaza sa il achizitionez...
acum miam dat seama ca am scris userul gresit.. id e bai3tzas.. scuze bibi
ambele ceasuri mau dus undeva la 8 mil...ceasurile au venit deja cu accesori de montaj...singurul pitic care il mai am in cap e furtunu cu care leg ceasu la turbina...vreau sa fie neaparat samco..care urmeaza sa il achizitionez...
De montat se pot monta fara probleme pe 1.5 dci?
Si in planul meu este sa montez 6 ceasuri modelul asta- (3 pe stalpul din stanga si 3 pe stalpul din dreapta-presiune turbo, turometru, voltmetru, temperatura ulei, presiune ulei, temperatura apa.)
da se pot monta fara probleme la dci si cam la orice logan.. dupa cum scrie in profil si eu am diesel.. si la mine urmeaza 3 pe stalp..temp ulei presiune ulei temp apa....dar cred ca pe stalpul din drapa ar fi cam departe de privirea ta..
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment