NDL-ule o fac la mine la service deci nu ma costa nimic. Cu materiale ma ajuta un prieten, va fi vopsita cu Glasurit si lac tot Glasurit
Multumesc frumos Alex Matei
Multumesc frumos Alex Matei
ma gandeam doar sa-mi cumpar lacul, ca vreau din ala ceramic.
m-am saturat de mii de zgarieturi. de-abia am vopsit bara de cateva luni si aripa dreapta spate, de un an. cand m-ai uitat zilele trecute, erau poline de zgarieturi.
culmea e ca pe dreapta, care e la trotuar. au trecut toate proastele cu carucioare si aia cu sacii de peturi, cred. altfel nu-mi explic de unde au aparut.
aici, suntem toti lapertu, fiindca suntem colegi. varsta nu-ti confera niciun avantaj, in afara de acela de a nu mai plati multa vreme intretinerea si taxele.
daca esti prost sau cocalar, poti fi si la 49, ca si la 21. 
) asa ceva...

Eu asa sunt educat dar acum na , nu vreau sa te mai supar 
)
) si a ta la fel
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment