albe vrei sa faci jantele ?
nu cred ca o sa dea asa bine
nu cred ca o sa dea asa bine
. Stai linistit a fost placerea mea sa te ajut.
. Chiar daca n am eu masina de raliu dar vreau macar un 10 % sa copie acest stil atat cat pot si eu am si eu o pasarica
)

. . Bafta si tie in continuare
.
). Inainte cu telescoapele vechi ( varza erau ) nu zdruncina asa tare dar cu astea e alta mancare de peste
. Clantanit dinti + stabilitate sporita
). Combinatia arcuri Eibach cu telescoape Monroe e super ok, recomand.
. Usor usor le rezolv pe toate, cu calm rabdare timp si banuti
. Deocamdata dupa ce voi termina cu achizitionarea jantelor vreau sa aplic o folie pe spate si fata un albastru deschis de tot ca cerul asa. Cum am mai zis aici la my ride-ul meu cu cateva pagini in urma incet incet ca melcul dar sigur 
)
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment