Cu fiecare modificare faci ceva care mie unul imi place.
B 48 C U P Logan by DaciaShop[Castigator Campionat Cel Mai Tare Interior Editia 2011]
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
@bolo, am eu de vinzare citeva console... Vorbim pe pm daca te intereseaza.
Pozele am zis unde sunt facute...
Masina mea e facuta sa mearga bine, nu e de show sau fite... Spre deosebire de altele, asta chiar ii lighean.
Comment
-
Originally posted by virtualmansorin View PostNui lighean ii trocarici ca nu ploua inauntru
cooooorect
Comment
-
Ce mare lucru a facut?...3 beculete in plafoniera,4 in bord si unul la numar. In rest nimic, no brakes, nu tu suspensii...Etc, etc, etc. Mai aveai si pretenti de Level 1 Mare Sef.Last edited by felixb; 8 July 2008, 20:53.
Comment
-
La frane a umblat. Discurile fata sunt schimbate. Am vazut-o personal la diham.
Deasemenea cred ca si suspensiile sunt schimbate, ca prea sta bine pe sosea
. Sa nu mai vb de roti, care sunt criminale. La interior nu m-a impresionat cu nimic, insa celelalte modificari merita toata lauda.
Comment
-
Iancule, Felix stie ce vorbeste... Este felul lui de a glumi.
Am fost invitat la Level 1, nu m-am bagat singur... Oricum, masina mea e facuta sa mearga, nu de show.
Iar beculetele respective, care sunt leduri, apropo, se afla si pe masina lui... Feeeeeliiiix
Comment
-
Dany la mine toate beculetele sunt albe,tu le ai albastre...Si ti-am zis sa nu imi pui 26 de beculete in plafoniera,as fi vrut vreo 40...
Comment
-
ce conteaza culoarea, nu tot luminite sunt? Zi mersi ca nu-s rosii ca la casa de toleranta sau roz... Ca am si leduri rozOriginally posted by felixb View PostDany la mine toate beculetele sunt albe,tu le ai albastre...
fica, cred ca mai degraba ne-am facut nocturna de pe Lia Manoliu in lighean...
Comment
-
Dsign spune-mi te rog cat ai taiat din tija schimbatorului ca arata bine. Vreau si eu sa o tai ca mi-am facut rost de imbracaminte din piele si as vrea sa-l scurtez. Merci. Ai un lighean de nota 10. Bafta
Comment
-
Masina se poate auzi pe viu de la 1 August icolo, la intilnirile oficiale sau la cele nocturne.
Din schimbator am taiat aprox 10cm, dar peste tija originala am pus o bucsa de otel, filetata, care se poate regla in inaltime. Pe bucsa de otel este infiletata si nuca. Daca am ceva timp la dispozitie, o demontez cind revin din conced si fac poze.
Multumesc pentru aprecieri
Comment
-
As fi dorit sa primesc si eu niste pareri despre modificarea de aici
http://www.loganclub.ro/forum/showpo...&postcount=466
Nu ma incinta posturile de genul "wow, ce bine arata" si nici cele cu "tiganie"
Totul trebuie sa fie argumentatLast edited by dsign; 21 July 2008, 12:30.
Comment

am mai vazuto pe strada da nu am auzito niciodata :| si chiar as vrea sa o aud....Un filmulet ceva cu toba??Din afara masini :P

Comment