Originally posted by SoNyKeL
View Post
nu uita ca mai trebuie sa incapa si etrieri.
oricum eram constient ca e super mare pretul dar tu ai dat 80 eu 300 si avem aceasi etrieri deci aceleasi placute... momentan nu fac nici o schimbare dar in viitor(la urmatoru schimb de placute) ma gandesc la niste placute sport , discurile stiu ca sunt si ele mai mari , trebui sa aflu exact caracteristicile lor... ms mult...
nu uita ca mai trebuie sa incapa si etrieri.
)

mai ales ca eu nu prea comentez la my ride, doar ma uit. dar dupa ce m-am dat cu masina, nu prea mai am ce comenta...masina merge foarte fain, sta bine, in scaun esti bine infipt, mai ales daca ai 1m93 si 103kg, asa ca mine
o simti in cur la orice miscare pe care o schiteaza, chiar n-am ce comenta. decat, ma repet, merge foarte fain si mi-a placut. apropo, mersi, dani, de portia de "blana". un gentleman, as always...
singurul lucru cu care nu ma impac eu 100% sunt rotile pe 17", dar vazut prin prisma performantelor, nu a esteticii.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment