If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
AR55HAM -u [Castigator campionat "Cel mai tare exterior level 3"]-2008
pai spuneai ca dupa sarbatori ...asteptam sa vedem treaba gata...cat mai repede cu pozele..daca ai cum fa niste poze si in timpul procesului...ca sa fie amintire...nu doar produsul finit ..ai grija de ea si spor la treaba in continuare
Succes la tuning. M a bag si eu in seama pentru ca am vazut ceva ce a scris cineva mai devreme ca daca tunezi un logan imedait apar altele ca al tau. Pot foarte usor sa il contrazic. Am avu t bara mea pe masina un an de zile si nici macar un alt model de masina nu il mai are inafara de cel care mi la facut. Nici pe Logan si nici pe alta masina. Deci te inseli. In al doilea rand imi pot face bara cum vreau eu si doar eu sa am matraita la acea bara si nu o va faace nimeni identica 100% din niste poze.
multumesc pt.aprecieri.
Luni am sa vin cu poze.
e gata vopsita pana Luni cameleon.
piese tuning noi ce o sa am pe ea: Jenti pe 16 cu cauciucuri 205X50X16 ,faruri angel eyes,stopuri clare cu leduri.
super tare ar55ham, abia astept sa-ti vad masina la intalnire ...imi place cum a iesit,acuma nu ar strica niste folii pe ea,ar fi super!
PS:o intrebare,jentile care le-ai luat model ca al tau pe 15" cat costa toate 4?tu cat ai dat pe ale tale,pret in ron daca se poate pt toate 4?ms
wizard24: eu am dat 500 euro pe jenti. sint pe 16. De la Calin le-am luat. fa tu calculul, nu stiu cam cat e pe 15, vreo 400-450 toate...las ca mai vorbim sambata la intalnire.
Radu_Lyn: mersi fain.si mie imi place
ps.sper sa fiu prezent la 4 tuning days in Buc...numa sa montez maine barile,jentile si sa-i fac poza sa le trimit.
ok mersi de info.
si eu sper sa imi iau cat de curand niste jenti,bugetul meu ar fi cam in jur de 14-15mil
cand o sa ii am pe toti o sa ma duc pana la magazinul lui calin sa intreb ce imi poate oferi de bani astia pt logan!
PS:sa pui poze cu masina cand ii gata,ca sunt tare curios cum iasa si mai ales sa vad cum da modelul ala de jante pe logan!(poate ma bag si eu la un set,sper sa nu fie nici o problema) )
da da ceva de genul ) ma bucur ca nu esti genul de persoana "numa eu sa am asa ceva" )...cum era ceva user mai sus pe topicul tau
PS:cu intalnirea,doamne ajuta ) sper sa ajung!
daca sa-r face pe la ora 12 as putea sa ajung si eu(ar fi super)
dar mai vb noi pe topicul nostru
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment