If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Masina mea...Un logan Versiune Ambiance motor de 1.4 Mpi 75 Cp. pana acum nu am avut probleme cu ea..doar putina vopsea sarita din cauza gainatului de la pasari... (dupa spusele reprezentatului dacia) masina are 13 000 de km.. se tine bine
m-am gandit la un eleron dar ce fel de eleron..? nu prea am idei.. iar vopseaua s-a rezolvat pe Casco pt k dak va uitati in certificatul de garantie o sa vedeti k ...garantia nu acopera factorii externi (grindina excremente de pasari descarcari elecrice) o poza cu un eleron ad vrea dak se poate si ceva modoficari sa ii fac pt un tuning finutz..:P
auzi loganul asta al tau are 5 trepte sau 4 ...? ) frumos oricum e super versinuea asta ca e mai usoara iar la deal e super fast masina ...bafta la scoala de soferi ...)
..doar putina vopsea sarita din cauza gainatului de la pasari... (dupa spusele reprezentatului dacia)
au dreptate PJJ! gainatul de la pasari nenorocesc vopseaua. pe vechiul mercedes, putoare fiind n-am spalat masina vreo 6 luni. nu vrei sa stii cum arata albastrul cu pete albe. petele albe fiind spritchitul care se da inainte de vopsire. efectiv s-a luat vopseaua unde era rahatel de pasari.
sa vezi cum inspectez amu golanu.
imi place si mie eleronul propus de andrei.
nu investi prea mult in golan, n-ai auzit? vine ford la voi )
Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Confirm treaba cu gainatul de pasari. Daca ai bafta de o cioara constipata adio vopsea(verificat pe 3 marci distincte de masini- Dacia, Aro si Ford Scorpio)
un pret sau de unde pot sa imi iau si eu...ca in craiova... cica Magazin de tuning auto am intrat... "- turometru aveti?" "-Nu tinem accesorii tuning" iar pe firma scrie clar TUNING AUTO ACCESORII TUNING
Mai usor cu mircul
Last edited by Cristi_Xp; 12 September 2007, 00:01.
dar in alta parte decat la reprezentatul dacia nu se poate..scuze ca va zic dar au preturile Exagerate... asa k...pe net sa il comand de undeva nu se poate... ??? sau cat mai costa un bodykit..
Last edited by Cristi_Xp; 16 September 2007, 16:52.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment