ce a fost asa greu?
tu nu aveai preferance?:-? sau ai abs+ ca mine? si cd player...si cred k cam atat

tu nu aveai preferance?:-? sau ai abs+ ca mine? si cd player...si cred k cam atat
dar eu am 3 tetiere in spate, tu doar 2...de aia tot uit ca e abs+ caleasca ta. stikeru mic cu www din spate l-ai mai pus?
Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
si o sa imi lipesc o noua sigla pe parbriz....noul model care contine si brasov in litera L de la Logan ;) sa vezi ce ciumeg o sa fiu atunci
nici nu o sa imi dau seama ca e masina ta si nu a mea, ca masinile sunt identice. (culorile nu le deosebesc ca sunt daltonist
).
Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

. Mai am in cap o singura chestie inainte de plecarea la felix: sa montez LED-urile alea albastre sub bord si sub scaunele fata maine seara. Montajul e facut, doar trebe aplicat pe masina. Sper sa iasa asa cum mi-am imaginat.
nici nu o sa imi dau seama ca e masina ta si nu a mea, ca masinile sunt identice. (culorile nu le deosebesc ca sunt daltonist
).
) 1.6
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment