Loganul YUS

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

frumoasa masina so stapanesti sanatos si fara probleme bafta in continoare
    sigpicyahoo messanger :goody7ronaldo

Comment

Foarte frumoasa masina si galbenul ala da foarte tare pe masina...ar mai trebui nijte 17'' si suspensie si arcuri sport,in rest e foarte ok.
      Doamne cat kituri si jante au trecut pe masina asta...numai ea stie saracuta
      Sa o stapanesti sanatos si bine ai venit printre noi.
      1 point 6 litre 8 vsigpic

Comment

frumos,cel putin ultimul kit e belea rau,bafta in continuare.

Comment

mi se pare cunoscuta masina...tu nu mai aveai un thread pe aici ?
          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

frumoasa masina ...
            Logan 1.6MP

Comment

super tare masina! sa o porti si sa te poarte sanatos!!!
              sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

Misto, misto!
                Bravo si tie si spor la tunareala in continuare!
                Nu lua in seama prea tare ce spun ceilalti, tine cont de opinii si adapteaza-le pe gusturile tare!
                Numa' bine!!!
                aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

foarte interesanta evolutia acestei masini,dar produsul final e cel care conteaza. cu adevarat un superlogan tia iesit. dupa mine aparte kitul, e culoarea care il face cu adevarat special. si eu sint de acord cu cei care ti-au recomandat genti mai mari,suspensie si arcuri sport .iti urez numai bine si so stapinesti sanatos.

Comment

tare kitul ,si da super bine pe masina . E masina de taxi ? daca da... primul tuning pe logan de taxi reusit )
                    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Foarte frumoasa masina.Astept sa vina cineva sa acopere bordu ala din plastic de capac de WC cu vreun material mai de dne ajuta.

Comment

super masinutza...esti ambitios rau.. :P ...vrei mai mult mereu de la ea

Comment

Super masina , raman la parerea ca Robi din Baia Mare este No.1
                          sigpicFast&Furious
                          Team CSR
                          Logan Club CLUJ

Comment

Multumesc tuturor pentru aprecieri, pareri si sfaturi.Ca raspuns la cateva intrebari:
                            -in legatura cu cat m-a costat, chiar nu stiu un pret final, nu prea am tinut cont, iar modificarile au fost facute in timp;
                            -mare dreptate cu arcurile sport, dar din pacate nu am sa imi pun, pentru ca este masina mea de zi cu zi, si vreau sa fie si foarte practica(la munte,la mare, la gratare etc, vreau sa am acces oriunde);
                            -jante mai mari chiar ca trebuie si am sa imi pun;
                            -cu cauciucurile kormorane, ce sa zic, nu prea am dat importanta, sunt multumit de ele, nu m-au dezamagit pana acum;
                            -eleronul nici mie nu imi place chiar asa tare, dar fiind o componenta a kitului am zis sa il pun pe asta;
                            -la partea tehnica nu am modificat decat evacuarile, urmeaza o remapare si poate o admisie sport;
                            Kiturile au fost mereu schimbate, pentru ca imediat ce imi montam un kit, se luau si altii dupa mine si parca nu mai avea farmec, si le voi schimba in continuare daca situatia cere.
                            Multumesc inca odata, si BAFTA si voua la modificari si la km cati mai multi !

Comment

YUS , asa ti se va intampla de fiecare data daca nu te vei duce sa-ti faci un kit custom unicat si ii vei comunica firmei sa nu-l mai comercializeze niciodata un fel de confidentialitate
                              Cu kiturile pe care le-ai avut nu cred ca e masina foarte proactica asa cum zici ! Cea foarte practica e cea stock Diferenta mare se va vedea daca ii vei pune jantele de 17" (daca-ti vei lua) ca atunci o sa arate chiar ca un tractor !vezi...poza!

In rest..numai bine ,
                              Attached Files
                              sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Yus...frumos loganel....ultimul kitt e super.in timp ti.ai schimbat gusturile si asta se vede in produsul final. multa bafta in continuare
                                TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google