Loganul cu care ma mandresc CJ 47 MRM

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• cosmin83
    replied
    Asa am patiti si eu,dar am umblat bine la mufa subtire care da comanda la faza lunga si a mers,bafta.

Leave a comment:

• FloNZN
    replied
    Asa e la mine de cand le am, dar pe stanga...cateodata merge, dar extrem de rar...

Leave a comment:

• FastFurious
    replied
    Salutare !!!
    Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la o chestiune:
    Am montate in faruri lupe cu bixenon si pe partea dreapta nu mai merge faza lunga, dar daca am schimbat intre ele balasturile care actioneaza schimbarea fazei si merge si lunga.Am vorbit la GamaMag de unde le-am luat si baietii spun ca nu mai au modelul pe care il folosesc eu.
    Ce pot sa fac ca sa nu schimb lupele, unde gasesc un balast ca si cel care se pare ca nu mai functioneaza, sau ce alta solutie exista???

Leave a comment:

• FastFurious
    replied
    Pentru vara folosesc GoodYear Excellence 205/45/17.

Originally posted by FastFurious View Post
    Pentru vara folosesc GoodYear Excellence 205/45/17.
    Ar fi aberant sa-mi bat joc si de cauciucuri si de bani, folosindu-le si vara........

Originally posted by FloNZN View Post
    Par a fi all seson, deci probabil ca da...
    Nu sunt all season, sunt de iarna..........
    Last edited by FastFurious; 29 January 2014, 22:10. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• 827sam
    replied
    Nu-s allseason, iar ca sa mergi cu astea vara trebuie sa-ti bati joc de banii tai la propriu, nu cred ca baiatul va merge cu ele vara.

Leave a comment:

• FloNZN
    replied
    Par a fi all seson, deci probabil ca da...

Leave a comment:

• Niki
    replied
    Cu care se va merge si vara... sau nu?

Leave a comment:

• FastFurious
    replied
    Originally posted by Alex_MIU View Post
    Nu era mai simplu cu jante de tabla stock si 185/65?Imi dau si eu cu parerea doar...banuiesc ca au costat ceva avand in vedere ca-s pe 17 si au si talon mic.Sau vrei ca masina sa arate bine si pe timp de iarna?
    Era mult ma simplu si mai ieftin, dar......................arata groaznic si nu puteam sa o vad asa.............merita si ea "ghetute" noi si bune.

Leave a comment:

• Alex_MIU
    replied
    Nu era mai simplu cu jante de tabla stock si 185/65?Imi dau si eu cu parerea doar...banuiesc ca au costat ceva avand in vedere ca-s pe 17 si au si talon mic.Sau vrei ca masina sa arate bine si pe timp de iarna?

Leave a comment:

• FastFurious
    replied
    Originally posted by FastFurious View Post
    Si pentru ca intr-adevar o iubesc, merita sa fie incaltata corespunzator pe perioada anotimpului rece.
    PIRELLI W.SOTTOZERO 205/45/17
    Am avut presimtire buna ca iarna se intoarce.............

Leave a comment:

• FastFurious
    replied
    Si pentru ca intr-adevar o iubesc, merita sa fie incaltata corespunzator pe perioada anotimpului rece.
    PIRELLI W.SOTTOZERO 205/45/17
    Attached Files

Leave a comment:

• FastFurious
    replied
    In sfarsit am gasit si am cumparat cauciucurile de care aveam nevoie.In cateva zile ajung la mine.

Leave a comment:

• FastFurious
    replied
    Originally posted by stefan SRT View Post
    Merci...nu parea...se aude frumos, parerea mea
    Mie imi place........................asta-i tot ce conteaza..............

Last edited by FastFurious; 30 December 2013, 17:35. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• stefan SRT
    replied
    Merci...nu parea...se aude frumos, parerea mea

Leave a comment:

• FastFurious
    replied
    Originally posted by stefan SRT View Post
    salut ! spune'mi si mie te rog ce tobe finale ai ? si daca ai mai facut ceva modificari la evacuare in fara de toba finala si gruparea "gaurilor"de evacuare din motor 2 cate 2...
    Am evacuare catback cu diametru de 50 mm fara finala si iesire finala functionala in "Y" stanga+dreapta.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google