1.4mpi & 1.5dci
Collapse
X
-
asa leduri am si eu la plafoniera si numar si bat destul de bine,chiar sunt multumit,si le am de un an.bafta in continuare.
-
Cam asa arata ledurile primite la "Concurs - Valentine`s Day ( Dragobete )"
Multumesc D'lui cassilo si organizatorilor
Tin sa precizez ca ledurile se vad mult mai bine in realitate deoarece mai am intamplator acelasi model de led pe pozitii fata,portbagaj si la numar (spate)
Si inca o poza facut prin februarie)
Leave a comment:
-
Va fi data josdar cand va fi cald cu adevarat
Pana una,alta am facut un mic filmulet.
Cam asa suna admisia + muzica de pe fundal
Link: http://www.youtube.com/watch?v=P9IGaLsK4s4
Leave a comment:
-
masina arata ok ...dar daca ai da jos cromul de pe bara fata ar arata si mai ok ...
parerea mea ...
Leave a comment:
-
update) a implinit 70.000 in 3ani jumatate
Attached Files
Leave a comment:
-
frumoase masini ai sa le stapanesti sanatos,si spor la modificari la amandoua masini
Leave a comment:
-
-
Salut! va deranjez si eu cu 16 secunde :P ( eu nu ma vazut "miniclipul' asa ca e buna si critica )
LA MULTI ANI TUTUROR !
Leave a comment:
-
In seara asta am montat si ledurile in butoane)
Am pus leduri de marime celor de la brichetele cu "lanterna" de le gasesi la orice butic impreuna cu rezistena de 1k ohm pe fiecare.
Am avut nevoie de 2 leduri si 2 rezistente deoarece e modelul "eftinache" si nu are GE-AC si multe alte dotari care isi merita banii
Leave a comment:
-
Odata cu venirea sezonului rece masina mea a primit cauciucuri kleber krisalp hp2 noi noute si in completarea sistemului audio am adaugat inca 2 difuzoare de 40w de 16.5 ( muzica de placere nu sa ma doara capul si sa bubuie aiurea odata cu bateria ))
Leave a comment:
-
Iata ca a ajuns si la 68k de km si am zis sa ii schimb placutele de frana cu cele de mai sus pe care le aveam de un an si ceva in portbagaj)
Am schimbat si ledurile de pe pozitii (fata si spate numar) cel de la plafoniera si inca 1 in portbagaj
Urmeaza completarea sistemului audio.
Placutele au fost FERODO TRW si au tinut 68 de mi de km :P ( chiar nu ma asteptam )
Poze cu vechile placute si ledurile:Attached Files- Photo-0003.jpg (109.6 KB, 247 views)
- Photo-0004.jpg (102.8 KB, 245 views)
- Photo-0005.jpg (95.5 KB, 241 views)
- Photo-0006.jpg (90.0 KB, 239 views)
- Photo-0007.jpg (74.7 KB, 240 views)
- Photo-0008.jpg (92.4 KB, 105 views)
- Photo-0009.jpg (103.1 KB, 107 views)
- Photo-0001.jpg (51.4 KB, 112 views)
- Photo-0002.jpg (38.5 KB, 94 views)
Leave a comment:
-
Sa le stapanesti sanatos pe amandoua si la cati mai multi km fara probleme! Si incearca sa nu mai lasi lucruri la vedere...de aia se si sparg masini;)...Bafta la tunarit.asteptam si alte poze cu noi modificari.
Leave a comment:
-
dci ul are acum 78.300 km ( in 3 ani ) nu ma modificat decat tija de la wastegate si nu a avut probleme la injectoare sau cum ii auzi pe alti pe la turbina
@raduprov era in torpedo, ziua, in Gaiesti
Ma mir ca nu a luat si roata de rezerva placutele de frana si uleiul pt diesel deoarece a spart si portbagajul.
Leave a comment:
Leave a comment: