De cirligul de remorcare as fi si eu interesat. Poate pui niste preturi pentru componentele ce le vinzi separat.
My Ride..logan Mcv!
Collapse
X
-
Chestia e ca daca il vrei,trebuie sa il iei si cu instalatia masinii,de proiectoare. Ca mufele kitului sunt lipite cu silicon in mufele originale si nu cred ca le mai pot scoate. Ca pret , cat sa zic 150 leiOriginally posted by Dany_DNY View Postcat ceri pe xenonul din proiectoare ?

Stii care e treaba cu carligu ? N-am nici cea mai mica idee daca e doar pentru mcv sau si pentru berlina,habar n-amOriginally posted by felye View Postpe carligul de remorca cat ceri ?
. O sa ma interesez si o sa-ti spun.
Cum am spus,planuri de viitorOriginally posted by nicu_rcn View Postmaaaaaaa. De ce o vinzi?
MaOriginally posted by FloNZN View PostBuza aia de spoiler nu o vinzi?o vreau eu.
aia e plinta de parchet
. Gasesti in magazine gen : brico,praktiker. Costa in jur de 11-12 lei 
Voi reveni cu mai multe detalii la toateOriginally posted by san View PostDe cirligul de remorcare as fi si eu interesat. Poate pui niste preturi pentru componentele ce le vinzi separat.
Multumesc.
Comment
-
Comment
-
salut Mishu arata frumos loganul tau mai pune si tu niste poze cu el sa vedem cum arata
numai bine
Comment
-

...
Comment