era bine sa fie doar paiele dar au fost si sarme : ))
MCV-ul BEM :X
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
N-as putea sa-i fac asa masinutei mele, cred ca as plange un an
).Sa o stapanesti sanatos si cati mai multi km fara probleme.Sa auzim numai de bine
Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
adica eu n-o sterg cu peria sau cu carpa, ca sa nu "plimb" nisipul pe vopsea si tu o stergi cu matura? cum ai putut sa te gandesti la asta, daramite sa mai si faci?
sper ca de-acum incolo sa nu ai nici un fel de probleme cu masina si s-o folosesti sanatos, cat mai multi km !
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Man asta e nu fii trist si eu am patit tot asa dar putin mai grav
) adica in sensu ca desteptu de mine a vrut sa dea zapada cu gheata depe capota si porbagaj jos
) si am dat cu chestia aia de se rade depe geamuri
) au ramas cateva dungi urate de tot
) dar asta e ....luna viitoare ii dau vreo 3 ciocane si o bag pe casco
Bart: I am through with working. Working is for chumps.
Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.
Comment
-
pai acu depinde
eu am mai avut-o odata la vopsit niste copii niste zgarieturi...luni am dus-o si marti seara era la mine inapoi mi-au vopsit baieti aripa spate stanga + dreapta si aripa fata dreapta , eu mai mult ca sigur ca o sa o duk sa o fac cu casco , eu zic sa profiti decat sa umbli asa cu ea mai bine 1 zi max 2 stai fara dar stii ca ai facut o treaba buna
Bart: I am through with working. Working is for chumps.
Comment
-
Eu doar ziceam...eu ma uit la masina mea si chiar nu da bine deloc cu zgarieturile alea ....daca nu te uiti atent nu se vad....presupun ca si la tine e acelasi cazBart: I am through with working. Working is for chumps.
Comment
-
Un upgrade la poze si masina, am vopsit aeratoarele si manerele de la usi
D
laureate 1.5l, albastru marin
Comment
-
Miine si golanul meu are sedinta de vopsit inelele aeratoare si minerele de la usi.
inca aveam dubii daca sa le vopsesc, amu sint sigur ca vreau.
e aproape ora 12 si e posibil din cauza oboselii sa nu vad bine, cumva n-ai stickere www.LoganClub.ro ?Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment

dar as vrea sa iau decat pentru geamul din spate(luneta) nu pe parbriz 

Comment