BumbleBlue- MCV II Ph2- Prestige 1.5dci 90cp, Easy-R

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #46
  si PR848 cum e cu el? Referitor la PR1012 cat inseamna 4g ptr 20.000km? e o valoare normala? sau care ar fi o valoare anormala?
  PR932, cum e ? sunt valori normale?

  sigpic

  Comment


  • #47
   Salut!

   Ți-am citit topicul, s-o folosești cu plăcere și fără probleme și de-aici înainte! Ai ales exact culoarea pe care-am ales-o și eu, mie mi se pare cea mai reușită culoare de până acum de la Dacia. Cât privește numele, l-ai născocit foarte bine, mă oftic că nu m-am gândit la el eu primul!

   Câteva întrebări! Pentru ce sunt acele chestii de plastic pe care le-ai montat pe sub mașină? Dar multiplexorul pentru ce e? E cel care-ți aduce o mulțime de informații despre consum pe media-nav?

   Și cea mai importantă întrebare (cel puțin pentru mine), cum faci să montezi atâtea lucruri pe ea fără să pierzi garanția? Am mai văzut și în alte topicuri, dar aveau mai mulți ani de când luaseră mașina și am bănuit că au luat-o cu garanție mai mică. A ta însă, e proaspătă!

   Succes în continuare!
   "Work like a captain, play like a pirate!"

   Comment


   • #48
    Acele chestii de sub masina, adica deflectoare de aer, sunt pentru imbunatatirea aerodinamicii, respectiv imbunatatire stabilitate si consum... Cred ca am explicat corect, vezi in topicul de imbunatatiri ca sa tot discutat.
    Multiplexorul, este cel care aduce inforamtii pe media nav.

    Referitor la garantie, nu imi fac griji prea mari, nu am taiat fire, nu sunt modificari majore. Referitor la nume, e pus asa in gluma, dar da recunosc ca ne-am batut capul cu alegerea lui.

    sigpic

    Comment


    • #49
     Eu urmăresc Formula 1 de vreo 10 ani, unde e foarte bine aplicată aerodinamica, și aveam impresia că ai nevoie de o viteză foarte mare ca orice element de aerodinamică să funcționeze.... Mă întreb, chiar se simte o diferență la consum, la vitezele medii cu care mergem noi cu Loganul? Adică, probabil 80% din timp merg cu o medie de 60kmph, cât de mult să se reducă rezistența la înaintare pe sub mașină la viteza aia, încât să reducă vizibil consumul? Mă poți îndrepta spre un topic în care s-a discutat mai amplu subiectul? Mersi!

     Spor, și ține-ne la curent cu îmbunătățirile!
     "Work like a captain, play like a pirate!"

     Comment


     • #50
      Întrebarea mea ar fi de ce nu este dotare standard dacă îmbunătățește consumul și crește stabilitatea mașinii.
      Lucru valabil și pentru tubulatura de încălzire....crește confortul.
      Mă rog....sunt chestii pe care le afli ulterior pe vorbe sau citite pe forum.
      La dealer nici o vorbă ....parcă ar fi secrete....
      Logan 0.9 TCe 2018

      Comment


      • #51
       Pai clar aceste lucruri vin standrad pe masina, dar nu pe piata din romania. Unele au fost apoi au disparut din motiv de reducere costuri.
       De exemplu acele conducte eu le-am avut pe un MCV 2007 dotat cu 7locuri desi la vocea clientului au zis ca masina nu va fi dotata cu asa ceva. Eu le-am montat pentru ca jos in spatiul de depozitare de langa suporturile de pahare imi tin cheile de la casa si birou, si era enervant cand puneai mana si efectiv frigeau.
       Cat despre plasticele "aerodinamice" de exemplu deflectoarele din fata parca veneau standard pe versiunile chele, candva. Tine de dorinta si piticul fiecaruia daca le pune sau nu, si daca simte sau nu ceva cu ele. eu la consum nu pot sa zic ca am simtit ceva dar la alte aspecte se simte, cum ar fi cand trece un tir pe langa tine.

       sigpic

       Comment


       • #52
        Masina a fost pregatita de iarna, o curatare sanatoasa, degresare, aplicare protectie ceramica la exterior, degresare curatare geamuri si aplicare tratament parbriz. La interior aspirare cu injectie extractie, mochete si scaune, curatare degresare plastice interior si aplicare dressing. Pun cateva poze si un link cu un filmulet sper sa nu se considere reclama.
        Attached Files
        Last edited by 77sky; 20 November 2018, 23:28.

        sigpic

        Comment


        • #53
         Si daca tot ma laud, sa ma laud pana la capat. Am trecut la incaltarile de iarna, Continental TS860 cu jenti ALCAR model HYBRIDRAD
         Attached Files
         Last edited by 77sky; 20 November 2018, 23:30.

         sigpic

         Comment

         Working...
         X
         Anulare DPF
         Politica de Securitate Google