[VAND] Capace Roti Dacia Logan/Sandero, Aproape Noi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

capace roti 15 pentru logan

prima oferta primita e castigatoare...

Comment

capace roti logan

va rog frumos, acesta este un anunt de vanzare si nu un topic in care sa va exprimati parerile despre capace, vanzatori sau despre pret.daca totusi doriti, ar fi bine sa o facem pe private.deci, pentru detalii te [va] astept.

sunt cativa membri ai forumului [cum ar fi ultimul multumit, B-64-MVP] care ma cunosc si garanteaza pentru seriozitatea mea.

iar daca erau capacele tale crezi ca stateam cu ele dosite la saltea timp de 6 luni? apropo, capacele tale erau unicat ? custom made by West Coast Customs?
      hai sa fim seriosi, fiecare crede ca masina lui este unicat, dar nici chiar asa.

incepand cu aceasta postare avertizez romanii care se pricep la toate si orice: lipsa de bun simt este tratata cu report si ignore.

va multumesc anticipat pentru intelegere.
      Last edited by darksid3; 20 November 2011, 20:12.

Comment

Deci, cat mai lasi la pret?
        Last edited by 77sky; 24 November 2011, 09:52.

Comment

capace roti logan

noi 2 am vorbit pe PM si ti am spus ultimul pret; credeam ca am fost suficient de clar.

daca nu accepti oferta mea, atunci n are rost sa mai discutam;ne pierdem timpul.

multumesc anticipat pentru intelegere.
          Last edited by Toporas; 24 November 2011, 21:20. Reason: greseala de tipar

Comment

capace roti logan pe 15

capace si in decembrie !

Comment

daca te hotarasti sa vinzi doar 2, da-mi un mesaj privat. de obicei se fura 1-2, nu toate, de aia nu prea cauta lumea set. valabil si in cazul meu (m-au usurat de 2 capace).
              internal combustionizer

Comment

care este noul pret?

Comment

Da-mi un pm cu ultimul pret pt toate 4!
                  sigpic

Comment

capace roti logan

Originally posted by Pacco
                    Sfatul meu daca vrei sa le vinzi lasa la pret.Lumea vinde aici capace cu 50 maxim 60 de lei.Eu am luat un set in aceeasi stare descrisa de tine la 60 de lei.Totusi sunt cam scumpe..
                    Multumesc de sfat, dar am pus un pret mai mare ca sa am de unde negocia.Stiu foarte bine cum sunt romanii.Daca as fi pus pretul de 1 leu, sigur se gasea cineva sa negocieze.Romanul pana nu ''se tiganeste'' [a se citi NEGOCIAZA] nu se simte bine.Crezi ca nu mi ar fi placut sa pun un pret mic dar fix si astfel nu mai pierdeam timpul cu schimburi de mesaje ?!
                    Stima

Originally posted by florin6234
                    Cata dreptate poti sa ai!
                    Salut,
                    Hai sa iti repet si sa inteleaga toata lumea de ce nu vreau sa ti le vand tie:
                    in momentul in care un necunoscut [adica tu] iti propune sa te intalnesti cu el la jumatatea drumului [60km dus intors] pentru 50 lei, din care scazi 30 lei consumul de carburant, iti mai raman 20 lei dupa ce alimentezi;fara sa mai pui la socoteala timpul pierdut.Acum spune sincer, tu ai accepta?Si in plus, eu ma mai ''uit'' si la om.
                    Nu sunt neserios, dar nici nebun.
                    Stima si Sarbatori Fericite!
                    Last edited by Toporas; 16 December 2011, 02:53. Reason: Automerged Doublepost

Comment

trimite-mi. te rog; un pm cu oferta ta si vedem.

Comment

am luat eu 2 bucati. au ajuns ok pana-n iasi cu posta romana.

om serios. recomand.
                        internal combustionizer

Comment

Si eu am achizitionat un capac, sunt foarte multumit, chiar e om de cuvant si amabil. Si pentru 'cunoscatori' sa se uite cat costa unul nou ;)

Comment

deci mai are unu si se inchide thread-ul voiam la un moment dat sa le iau eu dar mi se par destul de urate. de fapt e gresit spus urate dar prea comune. au toate taxiurile asa. as vrea ceva mai deosebit. ceva de genul:

Comment

capace roti logan

Originally posted by B997NDL View Post
                              deci mai are unu si se inchide thread-ul voiam la un moment dat sa le iau eu dar mi se par destul de urate. de fapt e gresit spus urate dar prea comune. au toate taxiurile asa. as vrea ceva mai deosebit. ceva de genul:

http://www.autoaccesorii.ro/standard...ts.php?id=9378
                              Gresita logica ta, dar aici nu vorbim despre logica.

Mai 4 bucati in stare buna [nu noi, dar nici uzate].

Zeegermans si Neajiji, va multumesc pentru feedback.Sa le stapaniti sanatosi.

Imi pare rau, dar nu am modelul preferat de tine.Le vand doar pe cele din poze.Stiu ca sunt comune si banale.Unii prefera normalul.Acestora ma adresez.

Sambata 24.12.2011 ofer livrare gratuita pe traseul Bucuresti - Alexandria si retur pe 27.12.

Sarbatori Fericite tuturor!

Comment

Originally posted by neajiji View Post
                                Si eu am achizitionat un capac, sunt foarte multumit, chiar e om de cuvant si amabil. Si pentru 'cunoscatori' sa se uite cat costa unul nou ;)
                                la mine in oras, la reprezentanta bras e 33 ron bucata, dar n-aveau pe stoc modelul care-l vroiam, ci alte tipuri (posibil sa nu se mai faca modelul asta ca nu-i chiar nou). nici nu aduceau altele prea curand si nici mie nu-mi place sa astept prea mult, ca trece si iarna si schimb si jantele de tabla cu cele de aluminiu.
                                internal combustionizer

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google