Curatat intercooler-ceva ce n-am mai vazut sa se discute

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Curatat intercooler-ceva ce n-am mai vazut sa se discute

vreau mai multe sfaturi despre curatatul intercooler-ului eventual ceva solutii cu ce solutie sa curat intercool eru fara sa il dau jos desigur , vreau mai multe informati ptr ca nu stiu la voi dar eu la mine am observat o chestie ca acuma motorul se incalzeste mult mai repede chiar iarna fiind ma refer nu ca trece de 4 linii ca la 4 linii greu ajunge in oras in trafic daca merg 1 ora insa innainte nu ajungeam la 4 linii la , acum 3 zile am facut un drum pana la craiova si am prins o vreme ..... si acolo unde e asezat intercoolerul toata mizeria de la cei din fata ta o baga foarte usor iar intercoolerul fiind in fata radiatorului klar influenteaza si mai mult temperatura la motor . mentionez ca locuiesc la casa n-am spalat niciodata masina la o spalatorie ca la aia am vzt ca au spuma activa sau ceva de genu e buna la curatat radiatoare ? orice sfat e binevenit .

am citit multe pe forum dar despre asta nu vad pe nimeni sa vorbeasca de fapt poate n-am vzt eu daca s-a scris undeva despre asta atunci se poate inchide topicul .
    ''M-am certat si cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat''. (Gigi Becali)

Ai 2 variante:
    -iei frumos si scoti intercoolerul si il cureti
    -iei furtunul cu apa si dai pe el, cum e acum, in motor, dar cand se incalzeste afara
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Curatarea intercooler pe masina se face la spalatorie.Practic cind te duci si spali masina la spalatorie ii dai baiatului o mica atentie ca sa faca urmatoarele lucruri : sa bage nai multa spuma la roti si la masca frontala apoi sa spele bine acele portiuni.

Comment

Am inteles ca sunt unele modele de logan diesel...care au probleme cu pompele de injectie (cele facute la turci) este adevarat? Cum imi dau seama daca e facuta in romania sau in alta parte?

Comment

Din cate stiu loganu nu este fabricat la turci , sincer mi se parea aiurea o marca romaneasca fabricata in turcia ca sa fie vanduta aici , poate pompele de injectie de care spui tu sa fie fabricate acolo si sincer nu vad cum sa-ti dai seama daca sunt fabricate acolo
          Bart: I am through with working. Working is for chumps.
          Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.

Comment

Pompa e incovoiata ca sabia turceasca , deci turcisme
            ''M-am certat si cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat''. (Gigi Becali)

Comment

Originally posted by liquid View Post
              Cum imi dau seama daca e facuta in romania sau in alta parte?
              Pune o poza cu abtibildul dintre usile din dreapta si iti zic eu unde e facuta masina.

Comment

Dar de ce nu ne zici si noua cum se "citeste" abtibildul dintre usi ?

Comment

+1

Spune-ne si noua.. te rog

Comment

Andrei deja ne-ai pus pe ganduri maine postez eu o poza cu abtipildul meu

Comment

Nu se poate citi asa de usor, e ceva mai complicat.

Comment

As vrea sa stiu daca merita sa iau un logan de 1.5 dci din 2007?

Nu-mi raspunde nimeni?

Nu stiu mai nimic despre masini si as vrea sa aflu cate ceva .Unde as putea cauta?
                        Last edited by andrei; 18 April 2008, 23:53.

Comment

Pai cat costa, cati km are etc. Si pt ce ai nevoie de ea?
                          Oricum nu cred ca te incadrezi in topicul corect

Comment

Mi-am luat un 1.6 Mpi si sunt multumit de el..nu imi mai trebuie Dci. merci dar abtipildul din dreapta stiu sa-l citesc si eu.. este si in carte...

Comment

Ai gresit rau threadu
                              l .. of doamne (
                              sigpicMy ride

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google