vreau mai multe sfaturi despre curatatul intercooler-ului eventual ceva solutii cu ce solutie sa curat intercool eru fara sa il dau jos desigur , vreau mai multe informati ptr ca nu stiu la voi dar eu la mine am observat o chestie ca acuma motorul se incalzeste mult mai repede chiar iarna fiind ma refer nu ca trece de 4 linii ca la 4 linii greu ajunge in oras in trafic daca merg 1 ora insa innainte nu ajungeam la 4 linii la , acum 3 zile am facut un drum pana la craiova si am prins o vreme ..... si acolo unde e asezat intercoolerul toata mizeria de la cei din fata ta o baga foarte usor iar intercoolerul fiind in fata radiatorului klar influenteaza si mai mult temperatura la motor . mentionez ca locuiesc la casa n-am spalat niciodata masina la o spalatorie ca la aia am vzt ca au spuma activa sau ceva de genu e buna la curatat radiatoare ? orice sfat e binevenit .
am citit multe pe forum dar despre asta nu vad pe nimeni sa vorbeasca de fapt poate n-am vzt eu daca s-a scris undeva despre asta atunci se poate inchide topicul .
am citit multe pe forum dar despre asta nu vad pe nimeni sa vorbeasca de fapt poate n-am vzt eu daca s-a scris undeva despre asta atunci se poate inchide topicul .
Comment