Curatare Rezervor Motorina/benzina

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Curatare Rezervor Motorina/benzina

Stiu pe cineva care goleste si curata rezervorul o data pe an (Golf diesel) si cica ramane surprins de ce gaseste inauntru. Considerati ca e necesar? A facut cineva acest lucru? Cum a procedat? Multumesc.

vezi topicul scoatere motorina din rezevor...acolo gasesti raspuns
    Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

gigiman, postezi pe topicul care l-a zis alindrgn si acum ne intrebi si aici? Ai uitat cumva ce s-a scris acolo sau faci glume cu noi?
      sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

...stiam eu ca cineva mai intrebase acolo...da' nu mai stiam cine si mi-a fost lene sa ma uit...i-am pus linkul:P
        Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

nu e vb de nici o gluma, una e sa scoti doar motorina si alta e sa si curati rezervorul, mai reflectati putin. Daca incepeam sa scriu acolo despre curatat, imi spunea-ti ca nu face obiectul topicului si nu era bine ...
          P.S. imi place ca teorie stiu toti si e usor de vb, dar practica ne omoara
          Last edited by crististreulea; 5 February 2009, 13:31. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Te mai intreb o data, ce te opreste sa faci lucrul asta? E asa greu sa desfaci un capac, sa scoti motorina si sa-l cureti (nu stiu cum reusesti, dar, in fine)? Trebuie tutorial ceva pentru a scoate un capac banal?
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Pur si simplu vreau sa aflu daca a mai facut cineva acest lucru si cum a procedat. Din auzite stiu si eu ca e posibil. Nu sunt genul care sa ma apuc de ceva si pe urma sa ma iau cu mana de cap, ceea ce e cam specific romanilor din pacate. Si in fond care e utilitatea acestor dicutii ? Sa afli mai multe amanunte. Stiu topicuri pe care unii le pot considera mai banale si mai nefolositoare decat acesta, cum ar fi: demontare spoiler, schimbat, tavita portbagaj, etc.

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google