asa ar fi mai ok. ieri am fost la constatari. cand o intra in sistem, ca sa pot face o simulare ?
Asigurare RCA
Collapse
X
-
Am avut la sf.lui 2014 incident.S.a platit in ianuarie 2015(asa apare in cedam) Debia anul asta imi vine polita marita,de la B14 la B10.Originally posted by B997NDL View Postasa ar fi mai ok. ieri am fost la constatari. cand o intra in sistem, ca sa pot face o simulare ?Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!
Comment
-
Corect, bonusul il pastrezi daca schimbi masina, + ca nu e automat, trebuie sa ceri sa atasezi asigurarea veche etc.Originally posted by mr.K View PostTe baga la B14 daca masina veche ai vandut-o/casat-o.
Daca nu, o iei de la capat cu aia noua, iar pe cea veche ramai cu B14.Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
Comment
-
Aceasta chestiune ma intereseaza si pe mine , dar inca nu inteleg . Pe mine m-a azvirlit la B0 .Masina veche am vindut-o cu toate actele in regula . Acuma eu nu stiu daca cel ce a cumparat a reimatriculat-o sau nu .
Care este procedura concreta ?
Comment
-
Plus polita(masinii vandute)in original
Iti vei face alta polita la noul asigurator cu B/M corect.Vei primi si niste bani..Last edited by micutzu666; 10 June 2016, 13:23.Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!
Comment

buna idee. lui fi-miu ca face 19 ani si plateste mai putin. 
Comment