Gruopama, 12 luni, motor 1.4, B8, valabilitate incepand din a 2-a jumatate a lui februarie, calcul la asigurator-280 de lei.
Pentru cei peste 30 de ani, sunt scaderi mari de preturi la Groupama (si la altii, dar nu la toti, ca unii n-aveau de unde sa mai scada), fata de anii precedenti.
Astra, aceleasi conditii -250 de lei.
Prefer sa dau 30 de lei in plus la Groupama, un ipotetic pagubit de mine macar sa aiba linistea asiguratorului serios.
Pentru cei peste 30 de ani, sunt scaderi mari de preturi la Groupama (si la altii, dar nu la toti, ca unii n-aveau de unde sa mai scada), fata de anii precedenti.
Astra, aceleasi conditii -250 de lei.
Prefer sa dau 30 de lei in plus la Groupama, un ipotetic pagubit de mine macar sa aiba linistea asiguratorului serios.

la mine cu permisul luat in anul 2009, suma se invarte intre 1000-1789lei ( la aproape toti asiguratorii rca ) pe tot anul
Numai cand am vazut reactia "brookerului" mi-am dat seama ca este ceva in neregula, dupa care sa aflu ca toti conducatorii auto cu permisul luat de cel mult 5 ani si femei (aici vorbesc despre toate) l-i sau marit pretul la rca foarte mult, nu mi-a venit sa cred .... Asa ca apucativa sa puneti bani la ciorap , daca va expira rca-ul luna asta, urmatoare si aveti permisul de cel mult 5 ani. Revolutieeee

Comment