Asigurare RCA

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Degeaba faci sesizarea la CEDAM, daca astia de gen OMNIASIG falsifica polite de asigurare la greu.

    Comment


    • Daca faci sesizare si nu apare nimic, ii cauta CEDAMul cu scandal ;).

      Si omniasig falsificau polite de casa, nu de masini, cu incidenta mai mica a daunelor.
      Last edited by einstein1984; 13 June 2014, 14:47. Reason: Automerged Doublepost
      Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

      Comment


      • Omniasigul nu falsifica polite . Imediat dupa intrarea in vigoare a normelor care reglementau obligativitatea asigurarii locuintelor ei antedatau politele facultative . Astfel se prejudicia statul . Din cauza asta a fost iuresul. Daca era vorba de prejudicierea asiguratilor de rand stati linistiti ca nu interesa pe nimeni !

        Comment


        • Antedatarea nu intra la fals si uz de fals? Ce conteaza pe cine inseala, stat sau asigurat de rand, au fost niste HOTI. In asigurari se merge pe incredere, cand pierzi increderea asiguratilor, paaaaaaa, esti dus.

          Comment


          • Necunoscand acest domeniu nu e de suparare ca nu inteleg.
            Haideti sa va explic cum sta treaba cu asigurarile astea de locuinte.
            Cum bine stiti statul e in continua foame de bani pentru ca este condus de niste HOTI . Ca sa mai adune niste fonduri a inventat ASIGURAREA OBLIGATORIE A LOCUINTELOR . Pentru asta a inventat PAID-ul unde vezi doamne marea parte a actionarilor sunt unele firme de asigurari dar statul controleaza fondurile. Asiguratorii primesc doar un comision de 10 % pentru intermedierea politelor.
            Cum deja existau pe piata produse de asigurare faculativa a locuintelor . S-a decis ca cel care detine una sa nu mai fie obligat sa o cumpere si pe cea de la PAID . Dupa un timp , vazand ca nu se vand PAD-urile s-a schimbat legea si din 27 iulie 2013 asiguratorii nu au mai avut voie sa incheie facultative locuintelor nesigurate si prin PAID, asigurarea obligatorie devenind cu adevarat obligatorie. Dupa aceea a inceput si masiva mediatizare a cutremurelor de mica intensitate de care nu vorbea nimeni pana atunci pentru ca sunt normale aceste miscari tectonice.
            De la infiintarea PAID-ului, probabil pe principii de etica grupul Vienna Insurance nu a dorit sa faca parte din actionariat. In felul acesta nu putea sa faca polite facultative decat celor care detineau deja obligatoria si cum cei o detineau aveau de cele mai multe ori si polita facultativa incheiata odata cu cealalta nu prea mai puteau sa vanda acest tip de asigurare. Asa ca cei mai multi angajati Omniasig, in perioada imediat urmatoare intrarii noilor norme in vigoare , cu buna stiinta a clientilor care bineinteles doreau si ei sa scape de obligatia de a mai da 20 de euro si pe PAD, incheiau asigurarile facultative cu data anterioara intrarii legii in vigoare. Bineinteles ca la nivelul intregii companii o perioada probabil de maxim o luna s-au fentat o gramada de bani care ar fi trebuit incasati pe obligatorii.
            Cam asta a fost treaba despre care acum se face atata tam-tam. Fiecare judeca cum vrea acest caz, il considera hotie sau nu, dar in caz de vinovatie ar trebui trasi la raspundere si cele cateva mii de clienti care au fost partasi . Nu se pot ascunde de faptul ca nu stiau ca politele au fost antedatate pentru era si obligatia lor sa verifice corectitudinea datelor.
            Si oricum , daca o luam asa, toti romanii suntem vinovati in tara asta de o oarecare forma de coruptie, hotie, evaziune . Toti dam spaga la doctori , toti avem venituri nedeclarate sau impozite si taxe fentate.

            Si asta pentru ca de un sfert de secol romanii voteaza numai securisti si comunisti !
            Last edited by kosfunny; 19 June 2014, 09:50.

            Comment


            • Polita facultativa a locuintei se incheie cu fransiza pentru cei 20.000 de euro asigurati de PAID, iar asiguratorul scapa (partial) de grija despagubirilor pentru cele 3 riscuri asigurate de PAID (dar pierde cei 20 euro minus comisonul).
              Omniasig pierdea bani, clientul platea tot atat, pe ambele polite.
              Cu alte cuvinte, cascavalul se impartea, iar Omniasig a dorit sa mai dea un ultim tun antedatand politele, ii durea in papadie de clienti.

              Si asta pentru ca de un sfert de secol romanii voteaza numai securisti si comunisti !
              ..............dar in caz de vinovatie ar trebui trasi la raspundere si cele cateva mii de clienti care au fost partasi . Nu se pot ascunde de faptul ca nu stiau ca politele au fost antedatate pentru era si obligatia lor sa verifice corectitudinea datelor.
              Ca popor, ne place sa fim partasi la furt.
              Daca asculti oamenii dincolo de suprafata spuselor, ei se revolta, nu ca se fura, ci ca se fura si nu imparte nimeni si cu ei.
              Last edited by mr.K; 19 June 2014, 10:02.

              Comment


              • Aici e vorba de mentalitatea natiunii, care nu se schimba asa usor si in scurt timp. Problema e ca nici nu ne indreptam catre mai bine.

                A, uitasem de o chestiune interesanta care trebuie bagat la cap. In normele PAID-ului , ca asigurarea obligatorie sa fie ca la carte TREBUIE CA LOCUINTA SA AIBA EFECTUATA INSPECTIE DE RISC . Din cei care aveti incheiate doar asigurari obligatorii e vreunul caruia i s-a fotografiat locuinta ?
                Daca la cele cateva inundatii din care au rezulat cateva dosare de dauna nu s-a facut uz de inexistenta inspectiei de risc puteti fi siguri ca in caz de catastrofa cu pagube mari isi vor aduce aminte si de obligatia asta nerespectata .

                Votati in continuare ESCU !!!

                Mentiune: Ponta se citeste Iliescu = Voiculescu=securist, comunist, hot
                Last edited by kosfunny; 19 June 2014, 10:07.

                Comment


                • Poze? Pai nu cred sa se fi deplasat pe la taranoaia vreun agent cu aparatul foto, in vecii vecilor, amin! 20 euro e carburantul.
                  La oras, nu stiu niciun caz sa se fi facut poze casei/apartamentului, la vreo cunostinta.

                  Comment


                  • misto asta... cica daca o treci pe numele tau si merge fi-tu cu ea, e fals in acte. eu va trebui s-o fac, ca o sa vrea fi-miu in scurt timp masina.

                    Comment


                    • La 1000 de euro pe an un RCA, vor disparea asiguratorii, ca nu mai calca nimeni pe la ei.
                      Cei care fac articole din birou uita sa precizeze ca in Italia pana si pensia e ~2000 de euro in medie, ei imi dau doar media RCA-ului.
                      Last edited by mr.K; 21 June 2014, 14:25.

                      Comment


                      • Pai benzina este mai scumpa ca la nemti unde pensia este 2000 de euro si romanul tot merge cu masina. S-ar deduce ca ar circula si daca s-ar mai scumpi in continuare asigurarile.

                        Votati in continuare cu "Iliescu" !

                        Comment


                        • Nu cumpara nimeni benzina de 1000 de euro odata, asta e diferenta fata de RCA-ul de 1000 de euro.

                          Comment


                          • o sa se plateasca pentru o saptamana sau pentru o zi, ca pentru un Mclaren... etc
                            ai treaba undeva ? dai 20-30 de lei pentru ziua aia.

                            Comment


                            • Dai SMS cu numarul de inmatriculare, ca la rovinieta pentru o zi.

                              Comment


                              • am inteles ca mr.Bean da acum vreo 60 de mii de lire pe an pentru asigurarea Mclarenului, dupa ce a facut accidentul ala. sau mai mult. oricum, era o suma....
                                si daca vrei sa inchiriezi o masina din asta, platesti asigurarea pe fiecare zi, ajungand la sume substantiale, eufemistic spus.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google