CASCO Asiban (Groupama) "Oferta Promotionala 2009 Un An De Zile Casco Gratuit"

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • CASCO Asiban (Groupama) "Oferta Promotionala 2009 Un An De Zile Casco Gratuit"

    Am cumparat un Logan prin credit BRD in 2009 si am casco la Asiban, cu oferta "un an de zile gratuit".
    As dori sa imi spuna cei care au asa daca au intampinat probleme cu el.
    Avand un an de zile gratuit se prevad urmatoarele:
    "Polita prevede o fransiza de 1% din suma asigurata din anul 1 pentru avarii partiale.In cazul in care asiguratul are un an de asigurare fara dauna atunci in anul urmator va beneficia de prima dauna fara aplicarea fransizei."
    (Anexa D la polita de asigurare).
    I-am sunat pe cei de la casco petru o alta chestiune si i-am intrebat daca pot renunta la fransiza. Mi-au zis ca oricum dupa primul an nu mai este fransiza...
    Asa o fi? M-as bucura . De ce nu a zis clar acolo "dupa primul an nu se mai percepe fransiza..."

  • #2
    eu am cumparat loganul in noiembrie 2008 tot prin credit brd si tot cu casco un an de zile gratuit. primul an a fost gratuit. spre deosebire de tine, la mine nu este cu fransiza nici macar primul an. am avut daune pe casco si cei de la asigurari au fost ok. mi-au dat acceptul de plata in maxim 24 ore de fiecare data.
    sigpic

    Comment


    • #3
      da,ma bucur, insa ma interesau cei care au programul asta cu primul an gratuit si fransiza in primul an sa vad cum e dupa aia si in ce conditii daca sunt,ms oricum si bafta!

      Comment


      • #4
        oricine are asigurare la groupama,daca in primul an nu a avut nici un eveniment ,in al doi lea an beneiciaza de scutirea de la plata fransizei,eu am de 3 ani asigurare la groupama,am luat masina cu banii jos si beneficiez de aceasta scutire a fransizei,1300 ron full casco

        Comment


        • #5
          ok, eu exact ce am scris intre ghilimele e scris in anexa politei. ar fi bine sa fie cum zici tu,nu stiu cum ai semnat contractul insa ce inteleg eu e ca daca un an nu am evenimente, prima dauna din anul urmator e fara franciza.Doar prima dauna...ceea ce e cam nasol.

          Comment


          • #6
            asa e,prima dauna e fara fransiza,apoi platesti fransiza,sper ca nu ti ai propus multe daune,in orice caz eu nu cred ca mai exista asigurare casco fara fransiza

            Comment


            • #7
              eu am full casco fara fransiza din 2006

              Comment


              • #8
                salutare!..as dori sa imi cumpar un logan 1.5dci 85 CP din 2007 second hand cu credit..vreau sa stiu cat ma costa CASCO full p an..aveti idee?

                Comment


                • #9
                  pai depinde la ce valoare il asiguri,pe mine la 11 400 E cat a fost ,asigurarea a costat un pic mai mult de 1300ron la asiban

                  Comment


                  • #10
                    !URGENT!
                    Eu trebuie sa ma duc azi sa inchei contractul de creditare (Logan, BRD, CASCO la Groupama)
                    M-au sunat ieri si mi-au zis ca se da CASCO gratuit doar pentru creditele pe 5 ani (eu am credit pe 4 ani). Este adevarat, sau incearca sa ma traga pe sfoara?

                    Comment


                    • #11
                      E vorba de 1 an CASCO gratuit... Atentie insa, din cate imi aduc eu aminte, in acest caz primele de asigurare platite ulterior sunt mai mari decat in cazul "clasic". Intreaba la dealer, el te lamureste mai bine. Oferta sigur are si dezavantaje.

                      Comment


                      • #12
                        Știam că e doar primul an gratuit, dar pe lângă tona de taxe care trebuie plătite ca să cumperi, să asiguri, să creditezi și să înmatriculezi mașina, credeam că scap de plătit casco. Până la urmă am dat telefoane peste telefoane și am aflat niște detalii.
                        Oferta cu 1 an casco gratuit este doar pentru acoperire „extinsă” (4,9% din valoarea mașinii vs. 3,95% în varianta „clasică”) și doar pentru creditele de minim 60 luni (5 ani).
                        Franșiza este 2% în primul an, iar dacă nu apar evenimente în anul următor este 0%

                        Am reușit să revin la varianta clasică, asta ca să nu plătesc prea mult (376 eur față de 467) dar e de remarcat că nicăieri nu sunt informații oficiale despre aceste oferte, atât ca existență cât și ca restricții. I-am apostrofat puțin la sugestii și sesizări pe BRD, la VC nu am mai apelat că ei nu sunt vinovați cu nimic... poate doar pentru că lucrează cu o bancă de rahat cum e BRD-ul (bine că nu lucrează cu BCR, ar fi fost și mai odios).

                        Comment


                        • #13
                          Cota de prima o stabileste asiguratorul nu banca, cred ca ei sunt principalii "vinovati". D-aia e bine sa citesti/cantaresti cu atentie tot ce semnezi. Emotia cumpararii unei masini noi (mai ales daca-i prima), grija fata de acordarea creditului (daca e cazul), te cam ametesc de cap.

                          Comment

                          Working...
                          X
                          Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google