If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
casco am si eu tot la asiban datorita creditului auto luat de la berede dar acusi im expira rcau de la asiROM si nush spre ce rca sa ma indrept ceva ieftin pt 1.5 dci ce recomandati ? asiban,ardaf ?
Daca ai credit Brd nu esti obligat sa faci casco la Asiban,in contractul cu banca se spune ca trebuie sa fie o companie de asigurari agreata de banca. In legatura cu RCA-ul,aveti grija [mai ales cei din s-v tarii] la Asiban, cartea verde nu e valabila pentru Serbia,trebuie platit ceva in plus...
niciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...
masinile noastre is la asirom asigurate ..mi se pare o firma foarte serioasa .. face si reduceri acum .. mama e asigurata de vreo 20 si cva de ani..pe la ei din cate am inteles ;))
masinile noastre is la asirom asigurate ..mi se pare o firma foarte serioasa .. face si reduceri acum .. mama e asigurata de vreo 20 si cva de ani..pe la ei din cate am inteles ;))
stiu ca asiromu e singura cred care face reducere la rca daca masina e pe femeie inmatriculata si + vechimea in retea ca si masina mea e trecuta pe mama si am avut o reducere de 10 la suta cind miam facut in prmu an
la omniasig ca asa a vrut banca..oricum mi se pare de kko...oare se poate schimba??ca as vrea la generalli....ca astia de la omniasig te pun mult pe drumuri
Toti traim sub acelasi cer, dar nu toti avem acelasi orizont.sigpic
Casco ful fara franciza la Unita cu plata 370 lei la trimestru ,scriu dupa ce ieri am ridicat masina din service si va spun ca au colaborat fb cei de la asigurari cu mine si cu cei din service, fara nici o reclama gratuita . Super multumit chiar aveam emotii dupa ce am mai citit pe forum.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment