salutare.am casco la groupama fara fransiza iar ieri am fost la constatare iar agentul a hotarat:-schimbare bara spate,schimbare oglinzi exterioare stanga-dreapta.bara spate putin fisurata la nervura de sub numar iar oglinzile au sparte carcasele de plastic cam cat o moneda de 10 bani, ele functionand electric si pe degivrare(ph1).intrebarea mea este daca dupa inlocuirea cu piesele noi am dreptul sa recuperez piesele ''distruse''.vreau sa le recuperez pentru ca aceste 3 piese mai pot fi folosite (cu putin lucru la ele).am intrebat agentul de lucrul acesta si mi-a zis:''nu se pot inapoia piesele ptr ca acestea se pastreaza undeva, ca in caz de o verificare sa poata dovedi cu ele ca au fost schimbate''.stau si ma gandesc unde pot depozita sutele de piese provenite din accidente ca la un moment dat sa poata dovedi cu ele.
este adevarat ca:atunci cand serviceul unde se executa reparatia are decontare directa cu firma de casco, dupa inlocuirea pieselor acestea se pun langa masina si li se fac cateva poze iar aceste poze sunt dovada ca respectivele piese au fost schimbate sau dupa schimbare piesele raman la service?am impresia ca e ceva necurat.voi ce ziceti?
in speranta ca ma veti ajuta.
multumesc
este adevarat ca:atunci cand serviceul unde se executa reparatia are decontare directa cu firma de casco, dupa inlocuirea pieselor acestea se pun langa masina si li se fac cateva poze iar aceste poze sunt dovada ca respectivele piese au fost schimbate sau dupa schimbare piesele raman la service?am impresia ca e ceva necurat.voi ce ziceti?
in speranta ca ma veti ajuta.
multumesc

adica de ce spui ca sunt bunurile tale? ca plateste firma de casco pentru ele nu tu, erau bunurile tale daca te duceai de buna voie la service si-ti faceau o factura pe care o plateai din buzunarul tau. Acum nu ma intelege gresit cum ca e normal ca piesele sa le ramana celor de la service sa le revanda ei , sa ia banii 100 la 100 de la asigurator si sa mai scoata ceva si pe vechituri, NU! Teoretic ar trebui distruse probabil sub ochii asiguratorului ca ele sunt platite de el , desi si ala la randul lui isi vede interesul personal de a mai scoate ceva bani. De fapt angajatul asiguratorului vrea sa faca treaba asta ca nu cred ca ajunge pana la urechile de sus ce fac agentii cu piesele... concluzionand: nu ai dreptate! Sper sa nu te superi sa sa intelegi de aici cum ar fi moral si etic sa se procedeze!
).
Comment