Accident Din Spate Cu Asigurat ASTRA

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Accident Din Spate Cu Asigurat ASTRA

    Am fost lovit la semafor din spate de un alt Logan asigurat la ASTRA. A intrat destul de tare. Mi-a spart un stop, mi-a îndoit puternic capacul portbagajului și bara și ce e mai rău e că și plafonul portbagajului este deformat (inclusiv oala roții de rezervă). Nici nu mai pot deschide portbagajul. Am două întrebări. Voi primi relativ repede bani de la Fondul de Garantare sau trebuie să aștept 8 luni (sau cine știe cât) ca să fie dată sentința de faliment? Dacă ar fi să fac reparația pe banii mei la ce sumă credeți că mă duce? Mulțumesc

  • #2
    Din pacate, ai de asteptat mult si bine
    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

    Comment


    • #3
      FGA te va despagubi, dar coada e lunga.

      Fondul de Garantare a Asiguratilor (FGA) a publicat online o lista cu clienti ai Astra care ar putea beneficia de despagubiri/indemnizatii din disponibilitatile sale, potrivit evidentelor predate de asigurator. Momentan sunt peste 44.000 de dosare de dauna. Din cauza preturilor mici RCA practicate in trecut, numarul institutiilor si companiilor de stat cu dosare de dauna la Astra este foarte mare. Se remarca Ministerul Afacerilor Interne (circa 50 de dosare), Senatul (18 dosare), RATB (circa 200), ANCOM (circa 30 de dosare) sau CNADNR (circa 60 de dosare). Printre firme se remarca GDF Suez Energy (peste 370 de dosare), RCS&RDS (circa 40 de dosare) si firmele de leasing - Porsche Leasing are peste 1300 de dosare de dauna.

      Comment


      • #4
        Nasol , tu ai fost lovit in spate mai tare ca mine eu n-am avut oalele indoite in rest cam ca la tine , un stop spart , fusta facuta muci bara idem dar inca mai se putea inchide protbagajul , acum la tine depinde si ce masina te-a busit viteza cu care a intrat etc , incerca sa faci masina pe banii tai in prima faza, dupa care sa speri ca te va despagubi macar cu jumatate din suma investita in reparatie.

        Eu mi-am reparat masina la momentul respectiv pe Casco.
        Last edited by prometheus; 29 October 2015, 10:40.
        sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?

        Comment

        Working...
        X
        Anulare DPF
        Politica de Securitate Google