Pasageri insistenți

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Pasageri insistenți

    Nu știu dacă am pus topicul in secțiunea potrivită, am un prieten care cam o data la 3 luni (de vreo 3-4 ori pe an) face accident (e ok, are casco), și care mai merge cu mine, in ultima vreme mai des pentru că nu mai poate el conduce. Problema e că el are un stil aparte de a conduce și nu are deloc răbdare, dacă e coadă pe banda de stânga îmi zice să mă bag pe banda de înainte, dacă e obligatoriu dreapta îmi zice că nu are nimic, că nu vede poliția, mă bagă pe sens interzis, banda dublu continuă, nu vrea să pună GPS, și nu știu cum face că amenzi nu ia, și dacă nu fac cum zice se enervează rău că durează prea mult până ajungem și țipă. La fel daca parchez legal, se supără că trebuie să mergem așa mult până unde mergem că nu are nimic dacă o las pe avarii, că nu vine politia acum.

    Mai e cineva care are experiențe de genul? Nu e singurul, dar e cel mai des dus de mine pe undeva. Ideea e că e un tip de treabă și nu vreau să îl supăr dar nici nu vreau să conduc bezmetic doar că să ajung mai repede. Aveți vreun sfat? Să împace și capra și varza?

  • #2
    Îi explici de fiecare dată când se enervează că dacă toți am face așa cum vrea el să facă ar fi MULT mai rău pe străzi. Și să stea liniștit că tot acolo ajunge.
    Și așa sunt destui care circulă haotic...
    Logan III Comfort ECO-G 100, Iulie 2021, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălzite+Climă, P. Comfort, P. Parking 2, volan piele, geam. el. sp.

    Comment


    • #3
      hehe, asta e taxist frate de al meu !

      Comment


      • #4
        Nu te iei după el. Ii zici ca sa te lase in pace, ca nu conduce el.

        Comment


        • #5
          Corect, si eu sunt de parere ca cel care are ”covrigul” si pedalele trebuie sa ”conduca”.
          (si cand am stat pe scanul din dreapta m-am abtinut sa dau ”sfaturi”, daca cel de la volan conducea prudent atunci ”me happy” , daca o facea haotic sau ”bezmetic” tot taceam ”malc” dar a doua oara evitam sa mai urc in masina cu el chiar daca au fost cazuri si cand am avut nevoie)

          PS: dar sa fie foarte clar ca astea nu se aplica in cazul consoartei cand se pune pe ”turuiala” (si nici macar Medianavul nu ii face fata), atunci stiti si voi foarte bine ca tot eu am ultimul cuvant: ”da draga... asa este, ai dreptate, scuze...

          Comment

          Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google