Ofertele S-h De Pe Autovit

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• @cezar si pch
    vad ca ati monopolizat threadul esti rautacios, cezare. focusul a fost unul dintre "best off" alaturi de mondeo.
    am un prieten cu astra h si a schimbat bobina de inductie de 3 ori, de fiecare data aduse "aus (enschuldigung ) Deutschland".
    oricum, pentru mine, focusul lui pch e 2 clase peste cele din generatia ei.
    discutabil la vw
    strict ca design si ca interior, punto-ul ala e 5 clase peste logan. nu cred ca nici la motor nu e vreo mare diferenta.
    Last edited by B997NDL; 30 January 2013, 17:55.

Comment

• Punto e mai mic, Loganul iti ofera alt spatiu...si am un amic cu Grande Punto, dar nu am mers niciodata in el sa vad exact cum e. Stiu ca mai sunt probleme la caseta de directie.

Comment

• nu la caseta. la motorasul electric care tine loc de servodirectie.
        mergi cu grande punto si vezi stabilitate , consum mic , insonorizare , etc
        e clar ca loganul iti ofera alt spatiu , alt portbagaj ...
        o/____\o
        (i)
        .........

Comment

• Asa e! Am inteles ca se strica daca tii volanul setat pe "city" prea mult timp.

Comment

• cred ca ma refeream la grande punto. si imi cer scuze pentru perla de mai sus. "best off" am cateva beri, deja. e "best of". Ce am putut sa scriu
            oricum, grande punto imi place..

Comment

• cum sa dai 80- 100k euro pe un suv ? x5 x6 q7 ml gl etc cand poti sa-ti iei asa ceva cu 30k ....
              maserati-quattroporte
              o/____\o
              (i)
              .........

Comment

• Alternativa la Smart, pentru oras.
                Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.
                Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

• si are numai 40 mii KM.o stat cu el sub pat .nu arata rau dar totusi km aia is poveste.
                  Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

• La o mie de euro daca o folosesti un an si-apoi o arunci, e prea bine.
                    Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

• E si Euro 2, timbru de mediu mai mic. Asa vor arata viitoarele masini "noi" ale romanilor.

Comment

• Sau asa ceva http://cautare.mobile.ro/automobile-...RT&tabNumber=1 , la asta e 160 timbru' ...

Si un tanc... Arata chiar bine masina asta, cred ca a fost intretinuta bine... http://cautare.mobile.ro/automobile-...=1&tabNumber=1
                        Last edited by kubala7; 1 February 2013, 15:16. Reason: Automerged Doublepost
                        Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

• http://www.autovit.ro/renault-clio-C27755150.html ce parere aveti de masina asta?

Comment

• e ceva suspect la ea .. prea ieftina .. daca ar fi adevarata ... ar fi fost cumparata imediat de catre samsari
                            Vand toba sport/subwoofer+statie/senzori de parcare si altele
                            http://www.loganclub.ro/forum/showpo...56&postcount=1

Comment

• Franta......toate masinile de acolo pe langa ca au peste 200 000 km reali nici macar nu sunt intretinute ca lumea cum fac nemtii.
                              Schimburi de ulei la 30-40 000 km reparatii la nea costel in spatele blocului, piese chinezesti, etc.
                              Mai bine o masina adusa din Germania aia chiar isi ingrijesc masinile

Comment

• Nu e adevarat.
                                Daca e masina de flota, are toate reviziile facute la timp si in reprezentante.
                                Legat de km, ai dreptate, doar daca a fost masina de firma. Altfel, s-ar putea sa fi fost folosita doar in orasele.

De asta ce parere aveti?

Ce sunet...

Last edited by Cezar; 2 February 2013, 13:36. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google