If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Pai Tiriac e mana in mana cu Pro! Afacerea lui nu mai merge ca pe roate, are nevoie si de astfel de reportaje - si nu doar el )
nu au aceeasi piata. cine cumpara un sh n-o sa se sperie de reportaj, ca sa zica:"ma duc sa cumpar una noua" sa fim seriosi. in afara de "lighean" ce ai putea cumpara cu banii aia ?! nu-ti mai iei un bmw sh ca sa-l iei nou ?! )
am inteles, dar pentru cele din romanica proprietarii vor o gramada de bani. daca ar putea si-ar vrea banii inapoi. eu cred ca ar fi mai bine sa faci un drum
in germania ca sa-ti iei masina. daca as avea cascavalul, as fi si maine acolo ;i as vinde-o pe asta.
dar si insiunuai mai sus ca ar plati tiriac ca sa ii aiba de clienti pe amaratii care cumpara sh-uri.
Pai daca el reprezinta multe marci auto in Romania! Hyundai, Jaguar, Mercedes, Ford, Mitsubishi, Land Rover, etc...parcurile lui cu auto rulate sunt zero pe langa afacerea cu masini noi.
nu au aceeasi piata. cine cumpara un sh n-o sa se sperie de reportaj, ca sa zica:"ma duc sa cumpar una noua" sa fim seriosi. in afara de "lighean" ce ai putea cumpara cu banii aia ?! nu-ti mai iei un bmw sh ca sa-l iei nou ?! )
Ca si cumparator normal la cap, insipira mai multa incredere Tiriac si altele decat samsarii din Autovit.
Eu de acolo as lua, daca nu as vrea dureri de cap.
n-ai inteles. eu nu stiam ca tiriac vinde sh-uri, si mi se parea aiurea ipoteza
ca ar vrea sa-i impinga prin reportajul ala pe cumparatorii de sh spre showroom-urile lui tiriac. nu era aceeasi nisa de piata.
Gasesti si mai jos de 10.000. Important e sa stii sa cauti si sa ai rabdare. Daca te arunci in prima gasita poti gresi!
nu cred ca simpla idee de a nu o cumpara pe prima te salveaza. prima poate fi mai buna decat a doua.
ideea e sa ai unde sa faci multe teste si, eventual, sa mai ai acces si la ce prezentau aia in documentar.
ori majoritatea nu au. pot veni cu un mecanic dar nu cred ca poate vedea prea multe.
singura chestie ar fi sa fie vorba de una din romania, carte service..etc si ideal, sa-l cunosti pe proprietar. altfel e cam aceeasi loterie.
@micutzu
nu suport masinile de familie sunt dovada sclaviei barbatului. renuntarea la orice placere.
Last edited by B997NDL; 4 March 2013, 11:26.
Reason: Automerged Doublepost
@micutzu666 Daca tie iti este de ajutor o astfel de masina, cred ca e ok. Este benzina, 2008, etc. Nu stiu pretul concurentilor pe categoria asta de masini dar cred ca mai bine te uiti si la Opel Zafira, Golf Plus sau Ford Focus C Max.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment