If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
e super, masina asta. am mers cu una ca asta. e a lui frate-miu si n-am cuvinte ce frumos merge. si pt loganistul de mine a fost un soc sa vad ca oglinda se adapteaza singura cand parchezi ca sa vezi totuarul si bordura de restul nici nu mai zic (navigatie, cd, camera pt marsarier ...etc ..tot cu comanda verbala)
Vezi ca bate campii ala in anunt. Pe motorul de 163 de cai nu exista nici un "efficient dynamic", iar "pachetul M" consta intr-un volan. Nici macar nu are scaune sport. Daca masina e luata din Romania, aia 88.000 km sunt posibili, daca e adusa din afara are in cel mai fericit caz 188.000. Am una d-asta si le stiu foarte bine echiparile. Consumul in Bucuresti nu scade dub 9%. Per ansamblu este o masina perfecta, printre putinele la ora actuala despre care poti spune asta.
In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Pentru ca un GTI sa consume 8 in afara, trebuie sa stai foarte bine cu nervii sau sa ai bani ficsi de benzina.
Dar se poate, evident.
La fel de bine poate consuma si 18 in oras daca mergi numai si numai in aglomeratie.
N-are bre legatura cu nervii. Chiar atat consuma toroapa. Vrei sa-ti zic ca am mers si cu 6.5% consum? Mers legal, si cu nervii pusi la pamant
Are avantajul cailor putere raportati la greutatea masinii, dar daca te dai la ea dublezi consumul, instantaneu. In oras, cel putin Bucuresti, consuma fara numar. EOS 2.0 turbo benzinar, fara 16-17% nu scapa chiar daca merge cu ea ca si cum ar avea un c@i in talpa.
In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Pe cuvant ca poate consuma asa putin. De fapt si motorul meu de 3000 poate consuma putin daca te zgarii pe ochi: cel mai putin 6.7, cel mai mult 25, iar media este 14.
Si eu am ramas socat de acest GTI, chiar consuma decent, daca mergi decent. Cum bagi talpa in ea, cum sare de 15 in oras si cam 10 afara. Repet, la mers legat consuma ok.
Pe cuvant ca poate consuma asa putin. De fapt si motorul meu de 3000 poate consuma putin daca te zgarii pe ochi: cel mai putin 6.7, cel mai mult 25, iar media este 14.
Si eu am ramas socat de acest GTI, chiar consuma decent, daca mergi decent. Cum bagi talpa in ea, cum sare de 15 in oras si cam 10 afara. Repet, la mers legat consuma ok.
O bucata de metal mare si lenesa. E220 are motorul prea mic pentru asa hardughie, accelereaza lent fix ca Titanicul la plecarea din port, E280 da, e cum trebuie. Dar si impozitul creste mult +taxa de mediu.
Par multi 150CP, dar efectiv nu se simt chiar asa multi.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment