If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
103,000 km
observi ce colturi are la scaune , la spatar (sustinere laterala) si cum arata volanul ? in plus :
"ACCEPT UNELE VARIANTE LA PRETURI REALE!!!MOTOR PANA IN 2,OL!!! "
de ce oare ?
cu 3-4000 si loganul care zici ca-l ai NDL-ule iti iei masina
acu am si eu o intrebare , de unde Sfantu Petru , a scos ala 300 de cai ?? cand cel mai puternic turbo FSI de 2000cmc de pe Vw golf 5 are 240 de cai... asta sunt curios... masina oricum are mai mult de 103.000km
se poate din soft + turatii + evacuare + ... , dar asta nu cred ca are.
un prieten avea un Ibiza si l-a modificat personal. din 1.4 aspirat a scos 130 de cai fara turbina. se tura ca motocicleta mult peste turometru (7000). n-a facut 10.000 km cu motorul asa ...
si decat sa bagi bani in asta ca s-o tii pe strada , mai bine iti iei una noua si stii cat iti vine rata lunara.
parerea mea.
daca o iei sa faci 1000 km pe an da ...
rata lunara la gti ?! vinzi loganul sa platesti prima rata
pai sa stii ca asta e masina. decat sa pui eleron portbagaj pe masina cu tractiune fata la asta ii iei jante frumoase si gata tuningul.
si daca o cobori, macar stii de ce...
acu am si eu o intrebare , de unde Sfantu Petru , a scos ala 300 de cai ?? cand cel mai puternic turbo FSI de 2000cmc de pe Vw golf 5 are 240 de cai... asta sunt curios... masina oricum are mai mult de 103.000km
Poate a vrut sa scrie 200cp
Cred ca nu stii despre ce e vorba, cu o investitie de 2000-3000eur scoti din orice gti de 200cp, 300cp. Evident astea sunt doar costurile la motor, insa trebuie alt ambreiaj, frane etc.
crede-ma ca stiu ce vorbesc , facem un pariu? il sunam pe ala sa il intrebam cum a ajuns la 300cp ?
Si gti ala de care ziceam ca are 240 e ceva editie limitata , restu au 200cp ... Hai sa fim seriosi nu cred ca e facuta la 300cp si o vinde cu 8500 ... Asa ca nu mai ataca aiurea
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment