Nici nu m-am uitat ce motor e... Am pus linkul doar pentru masina ca imi place. Nu te c**i in gustul omului, stii cum se spune
.
.
, mie personal imi place toata gama mini : De la primele Mini, la mini One, la Mini Clubman , iar astea Countryman imi plac la nebunie.

ai idee cat costa o vila?!
acum daca nu-ti permiti vila dar ai bani ca sa-ti permiti sa te simti bine intr-un bmw ce trebuie sa faci? sa mori fara sa le ai pe niciuna?!
eu sincer ma multumesc si cu un apartament ca tot intr-un pat dorm si nici nu trebuie sa tai gazonul mereu sau sa fac brand dand la zapada.
plus ca la banii aia as prefera sa ma plimb in croaziere decat sa fac o vila pe lacul morii.
Vai de mine cum arată şi cum s-o conduce... Nici gropile din România nu te-ar mai deranja...

alea smec sunt '65-'67 daca te referi la Eleanor.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment