If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Nu ,un golf nu arata barbatesc deloc , pt ca nu e mare , nu a agresiv nu e nimic, un golf arata doar simplu atat.; barbatesti arata modelele americane,chevrolet camaro etc , nu un golf, si de alfa am vb mai sus. aa, si dc tot suntem la capitolul Alfa Romeo cautati sa vedeti cum o sa arate noul model 159 dar gusturile nu se discuta normal
asta e parerea ta... un golf gti e mai barbatesc decat multe.. dar ce sa mai vbim.las-o asa. tie-ti place mazda mitsubishi lancer e 5 capete peste ea. dar vba ta: incheiem subiectul.
N-are un capac de roata pe spate, deci nu face banii.
Focus hatch nu e masina de familie, de aia nu pot spune ca o agreez. Viziblitate proasta inauntru. Imi placea vechiul Focus cum sta pe drum.
Peste toate, o masina buna, cui ii foloseste.
vizibilitatea intr-o masina este diferita din punctul meu de vedere, fata de punctul tau de vedere, eu am 1.95, conduc cu scaunul aproape de maxim in spate, tu poate ai 1.85 si nu mai stai la fel de in spate, unii se urca sa muste din volan, altii vor sa vada botul masinii (ca tata), apoi spatiul este aproape ca la logan, toate sunt relative ...
eh, m-am saturat sa-l aud pe fratemiu intruna cu "masina de familie, mare si spatioasa" ... si-a luat astra h caravan si face cu ea fix un rahat pansat, cica lasa ca o folosesc la vara in concediu, si in concediu se duce la greci, cu avionul
mr.K ... nu compara niciodata golfu ala cu loganu de 1.4 , am condus unu la fel de 1.4 , pana iei demaraj cu ala te ia somnu... 3000 euro pe o masina din 1999 cu 180.000km, foarte lenesa, mai mica decat loganu (cel putin portbagaju) ? Prefer Loganul meu din 2006 cu 45.000km , decat vechitura aia din '99
singurul model audi care imi place ... niste tancuri masinile astea ... oricum asta doar daca gasesti un model asemanator in Romania gata inmatriculat, sa nu ii dai lu Borbely 2600 pe inmatriculare, sau daca te stabilesti in alta tara
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment