Discovery Networks Scos De La RDS

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Discovery Networks Scos De La RDS

    How to start an online petition website? If you're looking for the ways to turn your passion into profession here are the steps to start online petition website.

    Daca nu sunteti de acord cu scoaterea programelor discovery din grila de programe RDS.

  • #2
    am semnat. pana la urma ramanem doar cu cartoon network.
    Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.

    Comment


    • #3
      am semnat, dar cand ai monopol ce mai conteaza semnaturile unor romani care isi inchipuie ca pot schimba ceva. sunt curios de reactie...

      Comment


      • #4
        "Frumos"...Mie deja de aproape doua saptamani, daca nu si mai mult mi-au scos aceste programe ,dar in schimb mi-au bagat mai multe programe de desene animate si altele neinteresante...

        Comment


        • #5
          Comunicatul RDS

          RCS & RDS nu intenţionează să renunţe la difuzarea canalelor documentare ci doar să le înlocuiască pe unele dintre acestea.
          Compania noastră nu poate fi de acord să continue difuzarea canalelor Discovery, cu plata unor tarife de 3 ori mai mari decât cele pentru alte canale similare, pentru toţi abonaţii săi, în condiţiile în care cota medie de audienţă a canalelor Discovery este de aproximativ 1%. Nu putem accepta principiul: 1% doresc şi 100% plătesc!

          ÃŽntrucât tarifele Discovery au fost întotdeauna în DOLARI SUA, deşi abonamentele noastre sunt plătite în LEI, sumele solicitate de grupul Discovery, numai pentru România, au crescut continuu de-a lungul anilor, indiferent de criza economică sau de ratele de schimb valutar. Astfel, echivalentul în lei al sumelor din 2012 este de DOUĂ ORI mai mare decât al celor din 2008, adică o creştere cu 100% în 4 ani.

          Argumentele legate de criza economică, de scăderea puterii de cumpărare a consumatorilor sau de impactul ratei de schimb valutar, nu au fost niciodată acceptate de grupul Discovery. ÃŽn ultimele saptămâni, grupul Discovery a acceptat pentru prima dată să discute despre anumite concesii, dar acestea nu rezolvau problemele de fond, venind doar în perspectiva întreruperii difuzării canalelor sale la terminarea contractului.

          Compania noastră nu poate accepta poziţia grupului Discovery, care, în plină criză economică mondială, solicită să i se garanteze un anumit nivel de venituri, indiferent de calitatea emisiunilor canalelor sale, de vechimea acestora, de numărul de repetări şi de volumul publicităţii transmise de canal, în dauna emisiunilor propriu-zise.

          Grupul Discovery a refuzat propunerea noastră de a crea un pachet distinct, care să conţină toate canalele sale, la un tarif stabilit de Discovery, pachet disponibil abonaţilor interesaţi, dar fără costuri nejustificate pentru abonaţii care nu îl solicită.

          RCS & RDS va difuza în continuare canale documentare de calitate, produse de furnizori reputaţi, dar nu va accepta ca abonaţii săi să fie fortaţi să suporte costuri nejustificate, la presiunea oricărui furnizor care doreşte să îşi realizeze planurile, în detrimentul lor.

          Cititi tot inainte de a va da cu parerea si a semna fel de fel de petitii online care oricum n-au nicio valoare, am ajuns mai nou sa protestam de acasa dand like-uri pe facebook.
          Nici RDS nu-s usa de biserica, dar nici cu cei de la Discovery nu mi-e rusine.
          Si eu imi doresc Discovery in grila de programe, dar pe cealalta parte le dau dreptate si celor de la RDS, care le-au propus o solutie viabila, adica crearea unui pachet special Discovery care sa fie achizitionat de cei interesati. De ce au refuzat?

          Comment


          • #6
            astea-s povesti de adormit copiii. cum iti explici ca ceilalti operatori isi permit sa plateasca si RCS nu? ei n-ar vrea sa le scada profiturile sub nicio forma. Asa au facut si cu antenele+ ca abonamentul la digi a crescut din 2008 pana acum cu 45%
            Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.

            Comment


            • #7
              Nepoate, tare curios sunt, ce metode de "filtrare" a adevarului ai tu, in functie de comunicatele de presa ale celor doua parti.
              If it ain't broke, don't fix it!

              Comment


              • #8
                Nepotu123 : si tu crezi chiar tot ce zice comunicatul acela, nu?))...este normal sa dea un comunicat care sa ii avantajeze,sa ii scoata pe ei nevinovati..Dar de ce pe alte firme, inca se difuzeaza si pe RDS au scos Antenele ca iar cereau multi bani,acum Discovery,pana la urma o sa scoata toate programele si o sa lase doar TVR 1 si 2:>...

                Comment


                • #9
                  tvr1 si 2 le platim oricum prin intermediul CEZ, deci le putem prinde doar cu "furculita".....
                  Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.

                  Comment


                  • #10
                    Am semnat si eu.
                    Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

                    Comment


                    • #11
                      Am semnat si io!

                      Comment


                      • #12
                        Oricum nu ma stresez prea mult, daca o sa-mi lipseasca atat de rau posturile discovery, o sa trec la alt provider si cu asta basta. La fel va sfatuiesc si pe voi decat sa semnati petitii online care oricum n-au niciun efect.
                        Dupa mine pot sa lase doar TVR1 in grila, ma mut la alt provider si gata.

                        Și acum, comunicatul dat de Discovery.

                        Este regretabil ca s-a ajuns in acest punct si ca telespectatorii sunt afectati de ceea ce se intampla, insa faptele vorbesc de la sine:

                        In primul rand, suntem ingrijorati ca actiunile RCS&RDS ii vor priva pe abonatii sai de 6 canale, inclusiv Discovery Channel, cel mai urmarit canal de documentare din Romania, lider pe segmentul sau. In cursul acestui an, Discovery Channel a fost urmarit de cel putin 11 milioane de romani, in medie, pe luna (Kantar Media Audiences, target ind 4+). Mai mult decat atat, conform unui studiu comandat de Discovery Networks si realizat de Gfk in 2011, pe un esantion reprezentativ la nivel national (16 +), 89% dintre abonatii RCS&RDS din Romania au declarat ca Discovery Channel este canalul lor preferat. In plus, in ultimele 5 zile, peste 16.000 de persoane au semnat petitia noastra prin care cer pastrarea canalelor Discovery in grila RCS&RDS, manifestandu-si clar dorinta de a urmari in continuare programele noastre.

                        In al doilea rand, oferta pe care am facut-o celor de la RCS&RDS este competitiva si adaptata la conditiile comerciale pe care le utilizam in relatie cu toti jucatorii din piata. Ponderea tarifelor noastre din abonamentul platit de abonatii RCS in fiecare luna este de aproximativ 1,5%, in medie, pentru fiecare canal Discovery inclus in pachetul de baza. Credem ca este un pret rezonabil in raport cu calitatea programelor noastre.

                        In al treilea rand, in cei 15 ani de cand suntem prezenti pe piata din Romania, am facut investitii semnificative. Pe parcursul ultimilor trei ani de contract cu RCS&RDS, am lansat doua noi canale pentru abonatii operatorului – TLC si ID Investigation Discovery. Mai mult decat atat, am lansat Scoala Discovery, un proiect educational realizat in parteneriat cu Ministerul Educatiei, prin care care oferim elevilor si profesorilor, in mod gratuit, continut educativ TV si online. Scoala Discovery este singura initiativa de acest gen din Romania, programele sale fiind urmarite de aproape 1 milion de elevi romani, in cursul acestui an.

                        Ne mentinem angajamentul fata de telespectatorii nostri si le multumim pentru sprijin celor care si-au exprimat opinia si continua sa ne sustina prin mesajele si semnaturile lor. Reactia lor ne dovedeste ca Discovery Chanel este cel mai iubit canal de documentare din Romania, iar abonatii RCS&RDS vor ca el sa ramana in oferta operatorului. Din acest motiv, suntem deschisi sa continuam negocierile cu RCS&RDS pentru a gasi o modalitate de a pastra canalele Discovery in ofertele sale.
                        Last edited by Nepotu123; 30 November 2012, 15:22.

                        Comment


                        • #13
                          poate tie iti convine ca stai la bloc si scoti un cablu dintr-o parte si il bagi in alta, dar mie ca stau la casa, ca sa dau ditamai antena jos de la etajul 1 sa ma duc in oras sa le dau echipamentul, dupa care sa astept dupa alt operator sa-si monteze alte antene si alte receivere, nu prea-mi convine. app mi-a luat 30 de sec sa dau o semnatura si oricum pierdeam vremea pe net asa ca nu am avut nimic de pierdut....
                          Last edited by popavlm; 30 November 2012, 17:17.
                          Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.

                          Comment


                          • #14
                            a

                            hotie pe fata platim aiurea programele

                            Comment


                            • #15
                              Asta este hotie la drumul mare, acum 3 luni am fost sa-mi modificat abonametul ca nu mai mergeau aceste programe si a trebuit sa il maresc cu 7 lei iar azi am fost la ei sa il modific inapoi la baza ca oricum aceleasi programe imi merg si a zis tanti de acolo ca nu poate facea aceasta modificare decat peste 3 luni.
                              Deci eu inca 3 luni platesc cate 7 lei pe luna pentru ceva ce nu mai am. Au noroc ca am si net-ul de la ei ca altfel luam decodorul si il tranteam in sediul lor si imi scoteam si cablul din casa dar mai am 1 an de contract.
                              Oricum deja sunt in cautare de alt furnizor de programe tv care are origramele Discovery in grila.

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google