Ajutor La 2 Alegeri

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Ajutor La 2 Alegeri

    Salutare baieti si fete ! Sunt nou pe forum si-am ajuns aici din cauza ca tocmai caut informatii despre masini pt ca urmeaza sa-mi cumpar una pentru firma mea, care apropo e si ea pe cale de infiintare , de aici si nevoia mea de ajutor. AM NEVOIE DE IDEI PT NUMELE FIRMEI SI SUNT BLOCAT!!!!! Pt cine vrea sa ajute precizez k firma produce, vinde si monteaza usi de garaj sectionale , automatizari pt usi de garaj si porti(culisante, batante)-import ,tamplarie pvc , jaluzele.Caut idei de nume deosebite , nu neaparat legate de ceea ce face firma ci ceva care sa frapeze auzul , sa ramana in memorie , sa se retina usor cand de ex auzi repetat de 2-3 ori intr-o reclama la radio....Cred k intelegeti.... In acelasi timp nici nu vreau sa fie ceva la misto gen Tom si Jerry...Intelegeti...De aceea imi e foarte greu !!
    Legat de masina sunt inca la capitolul comparatie parametri fiabilitate si costuri intretinere intre Logan 1.5 dci si 1.4 Gpl ABS plus(care-i acum in oferta cu ABS gratis, zic ei, in 9080euro).Masina urmeaza s-o conduc eu(o sa ma ocup in principal de vanzari) si estimez cam 35000-40000 km pe an . Asadar...N-am timp de stat prin service si masina asta trebuie sa-si faca banii si SA FACA bani , nu sa ma bage la cheltuieli. Cu km astia/an estimati in 2,5 ani ies din garantie asa ca as vrea ca masina sa ramana ok dupa perioada asta si sa poata fi vanduta cu un pret ok. Daca aveti si aici sfaturi va rog sa indrazniti. DAU O BERE PT AJUTOR !
    Mersi anticipat si sper k e ok unde am postat ( ca doar asta imi trece acum prin cap si chiar ma chinuie).

  • #2
    Eu as sfatuii pe un motor Diesel, deci Logan 1.5dci mai ales ca o s-o alergi in fiecare zi, si ai si consumul mai mic. Cu privire la model poti alege un Pick-up (daca ai de carat obiecte mari) sau un VAN (care este acoperit) sau MCV-ul care il poti folosii si in afara firmei....Doar tu trebuie sa sti la ce si cum vei folosii masina.
    E adevarat ca intretinerea unui diesel este un pic mai scumpa, dar daca respecti instructiunile cartii de intretinere vei avea satisfactii mai tirziu si nu vei avea probleme.
    passion 1.5 DCi

    Comment


    • #3
      Greu . Eu zic sa pleci de domeniul de activitate ales si sa vezi ce variatii gasesti . Eu vreau sa-l schimb pe al meu si sa pun Dellycons ( numele printesei mele si cons de la obiectul de activitate - consultanta si management pentru afaceri ) . Urmeaza si tu tiparul asta .
      Daca te vei ocupa doar de vanzari , ia-ti sedan . Daca in schimb crezi ca vei cara ceva cu masina , ia-ti papuc pt ca vei putea cara obiecte mai inalte decat cu van-ul . Dar daca vei cara obiecte mai lungi vezi si lungimea lor aproximativa comparativ cu cea a spatiului de incarcare . Iar daca ai de carat greutati mai mari ia-ti diesel datorita nm-ului mai mare decat benzina .
      B -X X - DDF x 2

      :sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

      Comment


      • #4
        Mersi de raspuns

        Nu am de carat nimic mare, decat pe mine (120kg) ,deci nu-mi trebuie van sau pick-up ,mai am sa ma hotarasc la varianta dupa ce fac niste calcule pentru 2 ani macar: conbustibil , revizii, alte costuri( cauciucuri , consumabile....Etc). Daca e cineva care are cheltuielile facute cu o masina pe o perioada lunga si-mi poate spune...Mi-ar fi de mare ajutor.
        Astept inca idei pt nume de firma .
        Bafta tuturor.

        Comment


        • #5
          Daca nu e ceva de carat orienteaza-te pe benzina+GPL.Iesi mult mai ieftin si nu te costa mult revizia.
          sigpic

          Comment


          • #6
            Desi per total costul pe kilometru parcurs iese ceva mai ieftin cu gpl, eu iti recomand sa iei diesel.
            Dacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx

            Comment


            • #7
              Dieselul are demaraj mai puternic decat un gpl...Si daca masina e incarcata cu greutati o sa porneasca de pe loc mult mai usor daca e diesel si nu gpl...Model abs plus nu se mai fabrica, aceasta fiind o oferta la logan ph1...Pe ph2 nu s-a bagat aceasta optiune...Laureate este primul model in gama care are abs in optional...Si daca alegi o masina cu abs nu o sa iti para rau.
              Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

              Comment


              • #8
                Pe gpl ai combustibil mai ieftin si consum mai mare . Oricum iesi in castig . Dar ai si ceva mai putina putere si crede-ma , iti va parea rau , vei plange dupa ea .
                B -X X - DDF x 2

                :sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

                Comment


                • #9
                  La km pe care ii parcurgi, un diesel este recomandarea mea, 85cp.
                  http://images.spritmonitor.de/248421.pngPrestige1.5dci

                  Comment


                  • #10
                    Ph1 Ph2 ?

                    AlinDrgn ce-i aia "Ph1" si"Ph2?"
                    Si inca ceva : SARITI CU IDEI PT NUME DE FIRMA VA ROG !! N-aveti retineri, spuneti ce va trece prin cap ...Ca din mai multe capete sigur ies mai multe idei decat dintr-unu si probabilitatea e mai mare pt o idee buna.
                    Legat de alegerea masinii, acum sunt cu oferte in fata si fac jdemii de coparatii intre pret, dotari,consum, cheltuieli Gpl vs Dci ...Si mai am si niste oferte la Fabia, Hyundai Accent ,Ford Fiesta si Renault Clio. Fiesta si Fabia le-am probat si nu prea mi se potrivesc....Am 1,96 m si 120 kg...Asa ca trec mai departe la restu. O sa va zic rezultatu comparatiei.....Astept raspuns si Idei pt NUME FIRMA !!
                    Salutari la toata lumea.

                    Comment


                    • #11
                      Ph1 inseamna "phase 1", adica faza 1. La fel si Ph2.
                      Acum se vinde numai Ph2.
                      Cel mai nou proiect auto din România!
                      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

                      Comment


                      • #12
                        Numer firma...
                        Door-Stef
                        sau Stef-Door`s

                        sigpic

                        Comment


                        • #13
                          Thx Sony , dar......

                          Legat de numele firmei , ....E f greu sa zic :"da , asta e,EVRIKA" pt ca-l caut de ceva vreme intens si parca nu pica nimic macar aproape de ce vreau, adik : Sa fie ceva deosebit, sa nu fie foarte englezesc(fane' doors , best doors...) sa nu fie nici chiar la mijto-cum am vaz pe net "Sa ne-ajute Dumnezeu Srl" sau "Duck si Duffy" etc-adik de exemplu sa ma pot prezenta la o negociere cu un mare antreprenor in contructii fara sa-l vad p-ala cu un zambet in coltu gurii : A venit asta de la firma "Saracii srl" sau "Tom si Jerry company" si discutia(si imaginea implicit) sa fie deviata negativ de-aici.Din contra , vreau ca numele sa surprinda, sa frapeze ,dar nu neplacut ci minim sa sune interesant. In acelasi timp gandesc eu ca pt a putea reusi sa-mi crez o imagine ok si in acelasi timp relativ usor, bazata pe faptul ca e un nume care ramane usor in memorie, e deosebit cu ceva atunci cand il auzi sau il citesti , tre sa fie ceva macar un pic deosebit pt un domeniu pe net , o reclama radio, tv , outdoor etc.
                          Apropo d masineta cred k logan 1.5 dci 70cp Laureate ramane.....Mai am timp de teste si comparatii pana vineri ,e deadlinu' si pt masina si pt firma.
                          Apropo dak credeti k aveti nevoie d ceva din cele enumerate la domeniul de activitate, IN SPECIAL DE O USA DE GARAJ SECTIONALA CARE SA APERE GOLANU DE INTEMPERII SI VREME REA SI SA AVETI UN GARAJ MODERN....Nu ezitati sa ma contactai pe mess( stefan81eu@yahoo), activitatea deja se deruleaza pe alta firma.
                          Thx guys , revin !

                          Comment


                          • #14
                            Pt floryn

                            Obiectul de activ al firmei nu-l schimb, e ok , merge bine acum pt ca afacerea deja se deruleaza pe alta firma si rezultatele sunt ok.Pe viitor o sa vedem insa min 2-3 ani raman clar cu asta si poate adaug ceva, asta o sa vad in functie de ce oportunitati apar.Oricum mersi de sfat ,tin cont de el pt ca vine de la o firma de consultanta , nu?
                            Thx , astept si alte idei de NUME

                            Comment

                            Working...
                            X
                            Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google