De cateva zile incoace imaginea monitorului a inceput sa se ingusteze, cand pe varticala cand pe orizontala, iar apoi isi revine...dar e cam deranjant...cred ca i-o fi si lui de cand merge 
Am gasit o oferta super misto la AltexMegastore...299 lei monitor LCD LG...au 2 variante de 17 inch ("patrat") sau de 18,5 inch ("dreptunghiular")...nu stiu pe care sa il aleg prin prisma faptului ca am vazut televizoare "dreptunghiulare" la care imaginea arata ca draq...la calculator poti modifica rezolutia e adevarat,dar imaginea va fii cat mai aproape de realitate, adica nu alungita?
Multumesc.

Am gasit o oferta super misto la AltexMegastore...299 lei monitor LCD LG...au 2 variante de 17 inch ("patrat") sau de 18,5 inch ("dreptunghiular")...nu stiu pe care sa il aleg prin prisma faptului ca am vazut televizoare "dreptunghiulare" la care imaginea arata ca draq...la calculator poti modifica rezolutia e adevarat,dar imaginea va fii cat mai aproape de realitate, adica nu alungita?
Multumesc.

altfel nu le scoteau. eu la laptop am display reptunghiular de 15.4" si se vede foarte bine. ca calculator nu stiu de cat am monitorul, dar este patrat(cred ca de 17"). la ce reptunghiular parca e mai reala imaginea. are un baiat de pe forum din brasov un ditamai monitorul la calculator de iti cad si plomebele. nu am mai vazut asa ceva(e imens. cred ca de 24" cel putin). mi-a zis si el ca asa ceva nu gasesc prea des. si are o imagine 'panoramica'. eu l-as alege pe cel dreptunghiular, dar poti sa intrebi care e diferenta (in afara de aspect) intre cele 2 modele la magazin. sigur o sa afli ceva concret
Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment