Chiar...oare in afara de Europa de Est unde s-or mai vinde asa bine germanezele?
))
))

), Lotus sau mai stiu eu ce marci de prastie, arata bine, arata cam la fel, aia scumpi triplu, nu vor avea viata tripla...! exemplele pot continua.
...la inceput era ok nu dai interes ,....ehhh...dar isi face simtita prezenta motorasu ala de 3.500 benzinar...acu stau sa-l vand ....In concluzie pot sa-m cumpar si un jagura dar dupa 2 luni ce fac....piesa de muzeu ca nu am bani sa-l intretin ? asa e si cu masinile nemtesti : frumoase etc bune...dar bugete e cam mic.In primu rand ca sa ai o masina iti trebuie bani sa o cumperi dar si mai important bani ca sa o poti intretine.
) era la moda..unde nene cand tara e plina de ele si de golfuri si passaturi ?Cum zicea colegu de mai sus..vrei sa stai in fata un lexus un mercedes sa vezi cum stai in fata.BMW adus de dincolo e alergat ce-i faci tu aici e plimbara in parc.Am vazut destui care se uitau urat la mine cand eram cu mercedesu doar pentru ca ei aveau un x5 , de la 200km.h in sus dadeau cu farurile in disperare.Cum ziceam ceva tare:Honda lexus chiar si nisan
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment