Am gasit pe internet acum cativa ani o baza de date a tuturor locuitorilor din judetul meu, CNP, adresa, stare civila... pentru mintile slabe televiziunile gasesc imediat o ocupatie si anume "Sa dam sau nu CNP-ul?" , "Ce parere aveti despre regele Mihai?" , "Credeti ca Elodia traieste?" etc.
Vorba lui ParuLuScorilo, pe cate prostii nu am lasat pana acum CNP-ul? Mergeti fratilor in creierul muntilor, dati foc la buletin si traiti complet izolati de civilizatie daca nu vreti ca sa va fure cineva identitatea.
Vorba lui ParuLuScorilo, pe cate prostii nu am lasat pana acum CNP-ul? Mergeti fratilor in creierul muntilor, dati foc la buletin si traiti complet izolati de civilizatie daca nu vreti ca sa va fure cineva identitatea.

Jos palaria mr.K, as fi totusi curios de unde are regele Mihai proprietatile mentionate de tine, cate cabane a construit el sau taicasu... Am fost anul trecut la Peles si mi-au cerut 100 de lei ca sa intru eu si muierea, le-am spus alora ca am venit sa vizitez si nu iau nimic cu mine; cica "da domle, dar regele cere si primeste anual nu stiu cate miliarde de pe urma folosiri castelului ca si muzeu", poftim? Maria sa ia banii astia si nici macar nu da cu matura in fata usii.
Regii nu se ating... patetic.
Comment