Originally posted by michee
View Post
cati din voi sunteti casatoriti?
Collapse
X
-
@D-FENS
atunci cred ca sunt un caine,in acceptiunea ta D-FENS,nu?)...So be it.
@cristy plus
Casatorit de 10 ani?Masina o ai de maxim 2-3 ani.....si de ce-ai trecut-o pe numele ei?)....BIG MISTAKE!!! prieteneste ti-o spun.....in caz ca, doamne-fereste un divort, zic doamne-fereste........tu ramai cu......????
Mai e mult pana departe!
Comment
-
@michee - Loganul, pentru ca este cumparat in timpul casatoriei devine un bun comun si nu are cum sa ramana sotia cu el in cazul unui divort chiar daca actele sunt pe numele ei. In cazul acela nedorit... el ramane cu... surpriza... jumatate de logan, nu cu nimic.
Comment
-
-
Ehnecasatorit
ii mult prea devreme sa ma gandesc la asa ceva am o prietena cu care ma mai cert asa din cand in cand da de fiecare data reusim sa ne impacam;)
LAUREAT 1.5 DCI
INTILNIRE LoganClub DUMINICA
Enter the Matrix
Comment
-
Cand m-am insurat aveam 22 ani iar sotia 20 ,suntem casatoriti de 25 ani si e ca la inceput adica perfect.Avem un baiat de 24 ani.Si un sfat pentru cei mai tineri prieteni loganclub:Tratati-va sotia cu dragoste si respect si veti primi dragoste si respect.Si inca ceva : sa nu-i vorbiti urat sau sa o loviti pentru ca asta inseamna decadere! Toate cele bune!Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)
Comment
Comment