cati din voi sunteti casatoriti?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by michee View Post
    principiul f*te si du-te va zice ceva?
    Da,asa fac cainii.
    Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• @D-FENS
      atunci cred ca sunt un caine,in acceptiunea ta D-FENS,nu?)...So be it.

@cristy plus
      Casatorit de 10 ani?Masina o ai de maxim 2-3 ani.....si de ce-ai trecut-o pe numele ei?)....BIG MISTAKE!!! prieteneste ti-o spun.....in caz ca, doamne-fereste un divort, zic doamne-fereste........tu ramai cu......????
      Mai e mult pana departe!

Comment

• am dacia papuc pe numele meu[ cu ea am facut banii pentru logan]
        asa ca pot face si altii
        Attached Files
        sigpic Alexandria

Comment

• pai dacia aia cred face cat o zecime din logan.....ca pret.

Si daca ai facut banii cu ea de logan de ce nu e si pe numele tau? Eu am vazut o multime de barbati insurati si atat casa cat si masina erau pe numele ambilor soti.
          Mai e mult pana departe!

Comment

• am o firma pe numele meu masinile sunt accesorii...........
            am schimbat in 13 ani multe masini dar singura noua e loganul
            sigpic Alexandria

Comment

• @crististreulea:multumesc!Doresc acelasi lucru pt. tine!Numai bine!

Comment

• Intamplare reala in spiritul discutiilor de mai sus. Un vecin a divortat.Ma rog treaba lui. A doua zi dupa depunerea actelor la tribunal un prieten vine cu un bomfaier la el. Divortatul: "Ce sa fac cu el?" Celalat " Sa imparti masina cu nevasta-ta".
                Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• ÃŽnsurat de 4 ani. ÃŽmi place să cred că eu cânt, dar cu toate astea mi se pare că am rămas fără voce!
                  Aud tot mai des ,,Consumă cam multă benzină maşina!", dar m-am obişnuit şi "Câinii latră, ursul merge!". Per total este OK.

Comment

• @michee - Loganul, pentru ca este cumparat in timpul casatoriei devine un bun comun si nu are cum sa ramana sotia cu el in cazul unui divort chiar daca actele sunt pe numele ei. In cazul acela nedorit... el ramane cu... surpriza... jumatate de logan, nu cu nimic.

Comment

• Am mai auzit varianta asta.....asa o zice legea, nush nu bag mana in foc....oricum eu tot cred ca era mai sigur daca era pe numele amandurora.....Ca la cum se-aplica legea din romania....
                      Mai e mult pana departe!

Comment

• Casatorit si fericit
                        http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

• Eh necasatorit ii mult prea devreme sa ma gandesc la asa ceva am o prietena cu care ma mai cert asa din cand in cand da de fiecare data reusim sa ne impacam;)
                          LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
                          Enter the Matrix

Comment

• Casatorit si fericit
                            :love5::love5: :sofer1: :majesty2:

Comment

• Casatorie? Eventual de la 28-30 de ani incolo.. pana atunci prefer sa fiu mai liber..

Comment

• Cand m-am insurat aveam 22 ani iar sotia 20 ,suntem casatoriti de 25 ani si e ca la inceput adica perfect.Avem un baiat de 24 ani.Si un sfat pentru cei mai tineri prieteni loganclub:Tratati-va sotia cu dragoste si respect si veti primi dragoste si respect.Si inca ceva : sa nu-i vorbiti urat sau sa o loviti pentru ca asta inseamna decadere! Toate cele bune!
                                Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google