Originally posted by SoNyKeL
)
)
D
)
.Cosmarul a fost cand a trebuit sa impart cu iubita mea milionul
ca na ai mei a dat la fiecare cate 50 lei
).Sonykel la urmatoarea intalnire sa vii cu dulciuri ca din spusele tale ai primit destule nu de alta dar ne este frica sa nu dai in diabet
).Numai bine la toata lumea si sa va bucurati de aceste sarbatori alaturi de prieteni si familiile voastre !
Daca mai tineti minte cum erau placutele de traforaj. Ei bine, am doua placute din alea, care sunt deja decupate, si trebuie sa le iau bucatica cu bucatica si sa montez tot sistemul. Sunt in jur de 150 de bucati.
Am sa postez si o poza cu asta . We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment