Originally posted by Kojak
View Post

) nu au competenta sa te opreasca...DAR daca te-au filmat, pot anunta rutiera si aia sa-ti aplice sanctiunea.
ca sa se poata apara imediat de diverse atacuri, fiindca multi au fost gasiti morti. la fel si politia. trebuie sa intervina instantaneu. cum o fac cu centura pusa ?!
toata colentina si calea mosilor e plina de masini oprite in dublaj, triplaj si cvadruplaj.
loganutzu poate sa-ti confirme. m-am intalnic cu el in zona si a recunoscut masina. am inteles ca sta prin dna ghica. 

ca sa se poata apara imediat de diverse atacuri, fiindca multi au fost gasiti morti. la fel si politia. trebuie sa intervina instantaneu. cum o fac cu centura pusa ?!
pe la 6:00 umblam cu prietenul meu dupa shaorme.
el era "bine", ca sa nu zic rupt in gura.
si am trecut pe virtutii pe langa echipaj. daca eram eu, ma opreau, dar "galbenii" nu bat la ochi la nicioa ora. cand suntem "treji, nemancati" ma cert cu el pe faza asta, ca poate o data da de belea. poate intra un prost in el si uite cum se duce..... de suflet. 
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment