If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
franeaza bine. foarte asemanator cu cele oem. mie imi era sa nu ma lipeasca de parbriz. dar cred ca nu permite sistemul de franare al ligheanului.
multumesc pentru pont !
Dragi colegi am si eu o nedumerire.
Cumva loganul 2 are kick down sau e ceva o chestie facuta doar asa.
Vreau sa spun ca apesi 3 sferturi de pedala si ultimul sfert ca sa zic asa e mai tare, treci ca un hop asa....la primul logan nu era asa ceva. Multumesc anticipat!
Daca ai limitator de viteza, ai simtit contactorul de capat de cursa care-l anuleaza temporar. Nimeni nu citeste manualul ala de utilizare.
Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
Intr-o corporatie.
Seful a postat astazi pe Facebook: "Sunt bolnav." Deja 27 de colegi i-au dat Like...
Rusii se pregatesc sa le concesioneze chinezilor 115.000 de hectare de teren arabil in vestul Siberiei.
Regiunea Transbaikalica se poate transforma in varianta de stepa a unui China-town rusesc. Autoritatile locale spera sa semneze in prima parte a anului viitor un contract de concesiune cu China pentru o suprafata insemnata, arata agentia TASS.
Proiectul a fost lansat de guvernatorul regiunii din estul extrem al Rusiei, Konstantin Ilkovski, dar speranta acestuia de a aduce in zona cat mai multi investitori din China se izbeste de temerile manifestate de Moscova.
Si eu m-as teme ca nu mai scap de chinezi.
Contractul de concesiune a 115.000 de hectare de teren pentru 49 de ani este privit cu indoiala de catre parlamentarii rusi, acestia temandu-se o eventuala amenintare asupra securitatii nationale
Cred ca daca se va materializa, asta va fi inceputul sfarsitului Rusiei, aia cu ochii oblici se vor raspandi pana la granita europeana a Rusiei.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment