De la mosu' asta a inceput totul.
Nu e de la sine inteles, m-am exprimat eu prost.
Folosirea abuzivă a funcţiei în scop sexual e reglementata de art.299 Cod Penal.
Deci poti sanctiona pe cineva (cam 1 an parnaie) , fara sa fie prevazut in regulamentul de ordine interioara. Nu conteaza ca e in afara unitatii de invatamant, nu poti profita ca profesor de studente, chiar daca unele si-ar dori asta.
Aici e vorba de obligatia legala producatorilor acelor bunuri, de a atentiona asupra efectelor.
Nu e ilegal totusi ca gigel sa-si bage in gura/ochi acel obiect. Asa apare si el la stirile de la ora 17.
Pai daca nu apare semnul ala cu "nu baga in gura"...
Hotararea pentru ceva ce nu era de la sine inteles, dar reglementat de lege:
Un profesor de la UMF Iasi, retinut de DNA. I-ar fi cerut unei studente sa intretina relatii intime pentru nota de trecere
Cu..."de la sine inteles" nu poti sanctiona pe cineva; daca nu ai prevazut in Regulamentul de ordine interioara, i-as spune eu ca sa extrapolam ideea si in cadrul altor institutii, care e baza legala? Indisciplina, sau tulburarea ordinii? ;nu prea merge. Favorul sexual poate fi oferit si in afara unitatii de invatamant; si atunci?
Folosirea abuzivă a funcţiei în scop sexual e reglementata de art.299 Cod Penal.
Deci poti sanctiona pe cineva (cam 1 an parnaie) , fara sa fie prevazut in regulamentul de ordine interioara. Nu conteaza ca e in afara unitatii de invatamant, nu poti profita ca profesor de studente, chiar daca unele si-ar dori asta.
In aceisi ordine de idei, vad pe echipamentele de tot felul, atentionari care par ridicole; a nu se arunca in foc, a nu se scobi cu ele in urechi, a nu se baga in gura, samd.
Nu e ilegal totusi ca gigel sa-si bage in gura/ochi acel obiect. Asa apare si el la stirile de la ora 17.
depinde... daca e vreo electriciana, poate sa faca si ea un scurt, ca n-o fi foc.
Hotararea pentru ceva ce nu era de la sine inteles, dar reglementat de lege:
Comment