Discutii despre orice, mai putin pe teme politice

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Referendumul e parfum pe langa ordonantele promovate de jigodiile astea.
    Mai nou, se lucreaza cu o prognoza nerealista de crestere economica anuala de peste 5%, pana in 2020, ca sa poate propune un buget care sa incapa toate cheltuielile sociale si furaciunle pesediste.
    Mi-i ca intrecem Germania in 4 ani, cu 5% crestere anuala a economiei.

    Bugetul e varza dupa cum au prezentat Grindeanu cu ai lui proiectul, violatorii si criminalii vor iesi de la parnaie dupa prima sedinta de guvern in care vor adopta pe sest OUG-urile cu pricina, dar pe simpatizantii pesedisti ii oripileaza un referendum propus de presedinte inte 2 plimbari.

    Eu cred ca nu de Iohanis trebuie sa ne ingrijoram, el e inofensiv. De guvern ar trebui sa ne temem, de cum ne baga mortu' in casa, ascuns dupa cateva cresteri de pensii si salarii.
    Last edited by mr.K; 24 January 2017, 21:09.

    Comment


    • Originally posted by mr.K View Post
      Referendumul e parfum pe langa ordonantele promovate de jigodiile astea....
      ...violatorii si criminalii vor iesi de la parnaie dupa prima sedinta de guvern in care vor adopta pe sest OUG-urile cu pricina....
      1.cu referendumul cheltuim prosteste niste milioane, cu gratierea scutim de cheltuit niste milioane, ca tot te plangi ca n-avem destul buget.
      2.asta cu violatorii si criminalii e intoxicare maxima. Citeste si tu proiectul de saitul oficial al ministerului, nu te mai lua dupa ce scrie pe feisbuc nicusor dan si raluca turcan.

      Comment


      • 2.asta cu violatorii si criminalii e intoxicare maxima.
        Am citit proiectul. Daca indeplinesc niste conditii, gen au plozi de crescut, au peste 60 de ani, li se reduce pedeapsa la jumatate. Pai daca unul avea 15 ani de executat si e de 8 ani in parnaie, cred ca e liber sa plece.
        Sper sa fie vecin cu vreun pesedist.

        Cu gratierea, sunt de acord sa platim amenda catre CEDO.
        Indifect, o sa dau ceva din buzunar, 4 euro de caciula, platesc bucuros. Parnaiasii care ies din inchisoare reprezinta un pericol direct pentru orice cetatean.


        Uite de ce e agitatia asta, de fapt.
        S-a stabilit termenul de judecata in dosarul lui Dragnea. Seful PSD risca 10 ani de puscarie.
        Potrivit Romania TV, judecatorii au stabilit data de 31 ianuarie drept termen de judecata in cel de-al doilea dosar in care este judecat Liviu Dragnea. Cele doua membre PSD pe care Liviu Dragnea le-a angajat fictiv in cadrul Directiei de Protectie a Copilului din Teleorman au dat declaratii incriminatoare la adresa liderului PSD. Pentru faptele sale, Liviu Dragnea risca 10 ani de inchisoare.

        Mai multi angajati si directori din cadrul Directiei pentru Protectia Copilului Teleorman au marturisit in fata procurorilor ca Liviu Dragnea a creat in cadrul institutiei un serviciu special pentru membrii loiali ai PSD. Sefii DGASPC stiau ca nu trebuie sa intrebe niciodata de persoanele angajate aici. Acestea trebuiau doar platite, scrie Adevarul.

        „Inca de la angajare ni s-a spus de catre directorii institutiei, care le-au angajat ca nu prea or sa vina la serviciu la DGASPC Teleorman, in cadrul centrelor in care figurau angajate deoarece acestea vor lucra la sediul organizatiei PSD Teleorman”. Aceasta este marturia data in fata procurorilor de unul dintre angajatii de la Biroul Resurse Umane din cadrul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Teleorman in dosarul in care liderul PSD Liviu Dragnea a fost trimis in judecata, luna trecuta, alaturi de fosta sa sotie Bombonica, pentru abuz in serviciu si instigare la fals intelectual.
        Potrivit Romania TV, judecatorii au stabilit data de 31 ianuarie drept termen de judecata in cel de-al doilea dosar in care este judecat Liviu Dragnea. Cele doua membre PSD pe care Liviu Dragnea le-a angajat fictiv in cadrul Directiei de Protectie a Copilului din Teleorman au dat declaratii incriminatoare la adresa liderului PSD. Pentru faptele sale, Liviu...

        O cam beleste asta, daca nu se dau ordonantele.
        Or sa le dea cu riscul de a ingropa pesedeul.
        Last edited by mr.K; 24 January 2017, 21:32.

        Comment


        • Cu gratierea, sunt de acord sa platim amenda catre CEDO.
          Indifect, o sa dau ceva din buzunar, 4 euro de caciula, platesc bucuros.
          Cum ai ajuns la suma asta? N-ar fi mai bine sa plateasca doar cei care nu sunt de acord?
          O cam beleste asta, daca nu se dau ordonantele.
          Alta intoxicare. Nu-l ajuta, nu-l incurca.

          Comment


          • Cum ai ajuns la suma asta? N-ar fi mai bine sa plateasca doar cei care nu sunt de acord?
            Si cum afli asta? E nevoie de referendum.

            Alta intoxicare. Nu-l ajuta, nu-l incurca.
            Asa e, esti intoxicat.
            Pai bah nene, e sau nu judecat pentru abuz in serviciu? Este!
            Abuzul in serviciu e dezincriminat? Este!
            Se incadreaza prejudiciul din dosarul lui Dragnea de 108.000 lei in pragul de 200.000 lei din OUG? Uite a dracului, ca se incadreaza.
            Parerea mea e ca teleormaneanul e in criza de timp. Trebuie sa modifice rapid codul penal.

            Fanica, tie si laptele cu cacao ti se pare alb imaculat daca asa iti spune A3 si pesede.

            Suma aia de 80 de milioane de euro tot de la Gadea o stii, nu?
            Cica nici pe departe n-ar fi asa mare amenda.
            Last edited by mr.K; 24 January 2017, 22:21.

            Comment


            • Suma aia de 80 de milioane de euro tot de la Gadea o stii, nu?
              Cica nici pe departe n-ar fi asa mare amenda.
              La Gadea auzisem ca ar fi 100 de milioane. 80 e suma minima oficiala, poate fi mai mare. Acum sa platesti tot tu si despagubirile celor care castiga la CEDO ca tot iti permiti mizilicuri d-astea

              Si cum afli asta? E nevoie de referendum.[emoji38]
              Nu poti sa afli cine e contra si cine e pentru decat ca nr. Nominal pentru nota de plata, n-ai cum
              Last edited by Fanez; 24 January 2017, 22:37. Reason: Automerged Doublepost

              Comment


              • Fa o cura de dezintoxicare, nu te uita macar o luna la A3.
                „Nici vorbă de o presiune din partea CEDO. Lucrurile sunt rezonabile. Sancţiuni sau amenzi nu se pun în discuţie acum. Nu se va discuta o sancţiune pentru România. Pot să vă spun că nu există nicio amendă. Dacă România elaborează un pachet de măsuri care satisface cerinţele CEDO, toate dosarele vor fi returnate României şi trebuie să fie rezolvate intern. Este posibil să apară o sancţiune pentru România, dar de acele 80 de miloane de euro nici nu poate fi vorba. Este o speţă care s-a referit la Italia.
                În urma întâlnirii cu preşedintele CEDO, preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că sancţiunea de 80 de milioane de euro pe an ca urmare a supraaglomerării închisorilor, sumă invocată de liderul PSD Liviu Dragnea, nu există în realitate. Şeful statului...


                Şeful statului a mai precizat că nu este împotriva graţierii, dar nu a celor din Parlament. „Nu ştiu ce va face Guvernul. Vom vedea cu toţii. Nu exclud graţierea, dar ea nu trebuie făcută pe politicieni. Să fie graţiaţi cei din închisori, nu cei care stau în Parlament. România riscă să se facă de minune. Nu concep să nu adoptăm un pachet de soluţii. Evident că am un plan B, dar nu vi-l spun astăzi“, a mai spus Iohannis.
                Mutu ma surprinde, incepe sa spuna lucruri coerente.

                A3 si Romania TV sub vizor. Baietii au luat-o pe aratura rau de tot.
                Doi dintre membrii Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) s-au autosesizat cu privire la modul în care posturile de ştiri Antena 3 şi România TV au reflectat protestele anti-graţiere. Aceştia au criticat instituţia din care fac parte, precizân...



                Mai mult, s-a vorbit pe un ton grav despre un incident în timpul căruia un jandarm a fost agresat fizic. „Iohannis, miting neautorizat unde sunt atacaţi jandarmii“, „Un ofiţer de jandarmi a fost bătut de Iohannişti: rănitul e la Salvare“, au fost textele afişate de RTV. În realitate, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Bucureşti, Georgian Enache, a declarat pentru „Adevărul“ că respectivul jandarm nu a fost atacat de un protestatar, ci de un şofer nervos că traficul a fost restricţionat.
                Ahahhahah.
                E ca la Radio Erevan: nu e vorba de o masina, ci de o bicicleta, si nu a fost facuta cadou, ci a fost furata.
                Last edited by mr.K; 24 January 2017, 22:55.

                Comment


                • Eu cand citesc/ascult stirile de la A3 sau RTV, aplic "negatia" din schemele logice......adica DA devine NU si NU devine Da...cat ma mai distrez cu asta....cand vad ca le nimeresc, de cele mai multe ori, si asta este grav.
                  Pacat ca toata media este intoxicata acum...nu mai am incredere in nici o stire.
                  „Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”

                  Comment


                  • „Nici vorbă de o presiune din partea CEDO.
                    Pai ia uite:
                    România este în pericol să plătească aproximativ 80 de milioane de euro pe an deţinuţilor, dacă CEDO va da o decizie pilot prin care să sancţioneze condiţiile din penitenciare care încalcă drepturile deţinuţilor, a declarat, în 1 martie 2016, ministrul Justiţiei, Raluca Prună, şi a precizat că Guvernul a adoptat un Memorandum prin care a solicitat CEDO să amâne luarea unei hotărâri.
                    ”Sunt peste 800 de sentinţe ale CEDO pe care statul român trebuie să le achite. De asemenea, s-a dat o decizie prepilot urmând ca decizia pilot să vină în lunile următoare, ceea ce ar însemna din evaluările noastre cam 80.000.000 euro pe an. Este un lucru de care CEDO ne-a informat din timp. La discuţia cu Ministerul Justiţiei, am prevăzut sume mai mari pentru a veni în întâmpinarea cerinţelor de la CEDO pentru Admnistraţia Naţională a Penitenciarelor, creşterea alocaţiei pentru hrană. Astea sunt lucruri care ne vor ajuta în ceea ce vrem să facem”, a declarat Grindeanu potrivit news.ro.
                    România este în pericol să plătească aproximativ 80 de milioane de euro pe an deţinuţilor, dacă CEDO va da o decizie pilot prin care să sancţioneze condiţiile din penitenciare care încalcă drepturile deţinuţilor, a declarat, în 1 martie 2016, ministrul Justiţiei, Raluca Prună, şi a precizat că Guvernul a adoptat un Memorandum prin care a solicitat CEDO să amâne luarea unei hotărâri.
                    sursa
                    Iohannis a arătat că în pachetul de măsuri care trebuie implementat ar putea să se regăsească şi graţierea unor pedepse

                    Comment


                    • Tu citezi din tehnocrati?
                      Aia e istorie, oricum era cam proasta, calculul are deja 1 an, sa revenim in prezent.

                      Infractorii trebuie sa stea in inchisoare. Punct!

                      Comment


                      • Fă-ne, încearcă sa te uiți alternativ la A3/TVR/Digi. O sa ți se para altfel realitatea. Plătesc bucuros, amenda la CEDO, numai sa stea la pușcărie politicienii și din prejudiciul recuperat se poate da înapoi la cetățeni amenda plătită la CEDO.

                        Comment


                        • Originally posted by mr.K View Post
                          Tu citezi din tehnocrati?
                          Pai intrebai cine a zis ca e vorba de 80 mil.

                          Originally posted by aris86 View Post
                          ...Pltesc bucuros, amenda la CEDO...
                          Si te mai plangi ca ai RCA prea mare, benzina prea scumpa... pentru astea nu-ti prea vine sa dai bani dar amenda dai bucuros
                          Last edited by Fanez; 24 January 2017, 23:52. Reason: Automerged Doublepost

                          Comment


                          • Având în vedere că în ultima perioadă cele două posturi, România TV și Antena 3, dezinformează telespectatorii cu intenția de a-i manipula, inițiez aceste demers de înaintare a unei solicitări colective către furnizorii de servicii de televiziune de scoatere a acestor 2 posturi din grila de programe. Refuz să mai am în grila de programe 2 posturi TV mincinoase.




                            Rca și benzina sunt scumpe, dar nu se poate fără ele

                            Comment


                            • Pe Digi s-au scos Antena 1-2-3 de fo' 3-4 ani.

                              A3 a avut o singura ratiune, sa dea in Base. Asta o facea bine, recunosc.
                              De cand Base nu mai e presedinte, A3 si-a pierdut ratiunea de a exista, inventand tot felul de extraterestri prin dulapuri.
                              Am ajuns la concluzia ca e mai putin nociv sa te uiti la Taraf TV, decat la A3.


                              Si daca n platim nicio amenda, ii mai gratiem cu forta?
                              Iohannis a discutat la CEDO despre penitenciare: Nu va fi niciun fel de amenda. Gratiere se face pentru cei care stau in inchisori, nu pentru cei care stau in Parlament
                              Presedintele Klaus Iohannis a discutat, marti, la Strasbourg, cu reprezentanti ai CEDO si a aflat ca argumentul Ministerului Justitiei potivit caruia ordonantele privind gratierea si modificarea codurilor penale ar fi date la presiunea Curtii nu sta in picioare, iar gratierea nu reprezinta o solutie pentru conditiile improprii in care sunt cazati detinutii in penitenciare.



                              Presedintele PSD, Liviu Dragnea, sustine ca nu are nicio legatura cu ordonantele pe justitie pe care Guvernul Grindeanu vrea sa le promoveze in ciuda opozitiei presedintelui Iohannis, a magistratilor si a societatii civile, afirmand ca el nu face parte din guvern si nici nu este "parerolog" ca sa spuna ce crede despre oportunitatea adoptarii celor doua acte normative.
                              Ahahahahaha, NU STIE!
                              Sa moara el ca n ustie? Sau macar sa ajunga la parnaie?
                              O fi vrut Grindeanu sa-i faca o supriza sefului, sa-l gratieze?
                              Nu cred, ordonantele au fost scrise la cabinetul sau de presedinte camera deputatilor, sunt dovezi in sensul asta.
                              Presedintele PSD, Liviu Dragnea, sustine ca nu are nicio legatura cu ordonantele pe justitie pe care Guvernul Grindeanu vrea sa le promoveze in ciuda opozitiei presedintelui Iohannis, a magistratilor si a societatii civile, afirmand ca el nu face parte din guvern si nici nu este ''parerolog'' ca sa spuna ce crede despre oportunitatea adoptarii celor doua acte normative.
                              Last edited by mr.K; 25 January 2017, 00:19.

                              Comment


                              • eu zic sa revenim la "doar" tvr eventual bulgarii cu purici... si astea 2 ore ca ne prostim nu?

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google